Ain't No Cure Like The Blues

Nashville’s singer-songwriters Lauren Anderson en Justine Blazer weten dat, hoe je ook probeert, er is niets wat je ziel kan raken. Geen kikkers kussen tijdens een zoektocht naar een prins, geen shoptherapie, zelfs geen whisky, alleen de blues. Met hun twee kenmerkende timbres, vormen een de twee zangeressen een perfecte harmonie die past bij de blues.’

Voor deze single, hebben Lauren en Justine opgenomen in Muscle Shoals in de beroemde Muscle Shoals Sound Studios. “Justine en ik hebben een paar jaar geleden contact gehad en een co-schrijfsessie geboekt”, vertelt Lauren. We vervolgden: “We begonnen te praten over het leven en zijn ups en downs en kwamen steeds terug op het concept dat er niets beters is dan de blues om je op te pikken als het leven je neerhaalt. We zijn allebei ook fan van Bonnie Raitt en voordat we het wisten, waren we een leuk nummer in Bonnie Raitt-stijl aan het schrijven! We besloten dat we het nummer samen wilden opnemen en zijn super enthousiast over meer samenwerkingen in de toekomst!”

Justine vertelt: “Ik ontmoette Lauren in 2022 op een branchefeest. Toen hoorde ik haar stem en muziek, en ik wist dat ik ooit een samenwerking met haar moest aangaan! Ongeveer een jaar later (2023) schreven we dit nummer samen en nu, in 2024, hebben we het eindelijk opgenomen in Muscle Shoals. Het hart en de ziel van hart en ziel! We zijn zo opgewonden dat de wereld het nu kan horen. Een dynamischer samenwerking dan deze kan ik niet bedenken!”

Foto Listen to: Justine Blazer and Lauren Anderson - Ain't No Cure Like The Blues

Socials:
https://www.laurenandersonmusic.com/
https://www.justineblazer.com/


Ook op Blues Magazine ...