Blues Magazine : Passion for music !

Blues Magazine houdt je op de hoogte van al het belangrijke nieuws omtrent het brede begrip blues muziek. Welke bekende of onbekende bands komen met nieuwe albums? Wat zijn de belangrijkste aanstormende bands van het moment? Wat gebeurt er in de Nederlandse en Belgische concertzalen en op de grote en kleinere festivals?

Blues Magazine is hét online magazine waar passie en liefde voor muziek centraal staan en in het bijzonder voor de blues en aanverwante muziekstijlen.

De volgende personen leveren regelmatig hun bijdrage aan Blues Magazine:

Jeroen Bakker, Jurgen Bakker, Edwin Birkhoff, Johan Breij, Fons Delemarre, Danny van den Deijssel, Henk Jan Fokkema, Markus Hagner, Mark Harmsma, Filip Heidinga, Dirk van den Heuvel, Paul op den Kamp, William Lindner, Nineke Loedeman, Stan van der Lugt, John Maes, Peter Marinus, Roelof Passies, Harry Pater, Iain Patience, Ella-Milou Quist, Marco van Rooijen, Joop van Rossem, Frank Schatorje, Gerrit Schinkel, Daan Sindelka, Rob Sneltjes, Patrick Struijker Boudier, Dietmar Terpstra, Walter Vanheuckelom, Martin van der Velde, Wim Velderman, Jos Verhagen, Martijn Wesseling, en André Wittebroek.

Partner sites van Blues Magazine:

Historie

Blues Magazine is opgestart in april 2008 door Marco van Rooijen uit liefde en passie voor de muziek. Vandaag de dag hoort men nog wel geregeld blues muziek in documentaires en series op TV maar op de populaire radio stations is het helaas een ondergeschoven genre. Hier en daar een uitzondering gelaten. Om de blues niet te laten vergeten en ook zeker de jongeren kennis te laten maken met deze muziek is Blues Magazine tot stand gekomen. In de afgelopen jaren is Blues Magazine uitgegroeid tot een toonaangevend online magazine met dagelijks duizenden bezoekers uit Nederland en België maar ook vele liefhebbers uit landen als Duitsland, Engeland, Frankrijk en Amerika hebben hun weg gevonden naar Blues Magazine. Naast de internet site is Blues Magazine ook actief op sociale media, met name Facebook, Twitter en Instagram.

Ons motto: Let’s keep the blues alive… Together!