Blues Magazine : Passion for music !

Blues Magazine houdt je op de hoogte van al het belangrijke nieuws omtrent het brede begrip blues muziek. Welke bekende of onbekende bands komen met nieuwe albums? Wat zijn de belangrijkste aanstormende bands van het moment? Wat gebeurt er in de Nederlandse en Belgische concertzalen en op de grote en kleinere festivals?

Blues Magazine is hét online magazine waar passie en liefde voor muziek centraal staan en in het bijzonder voor de blues en aanverwante muziekstijlen.

De volgende personen leveren regelmatig hun bijdrage aan Blues Magazine:

Jeroen Bakker, Edwin Birkhoff, Johan Breij, Markus Hagner, Nineke Loedeman, Roelof Passies, Harry Pater, Marco van Rooijen, Frank Schatorje, Daan Sindelka, Rob Sneltjes, Walter Vanheuckelom, Jos Verhagen en André Wittebroek.

Partner sites van Blues Magazine:

Historie

Blues Magazine is opgestart in april 2008 door Marco van Rooijen uit liefde en passie voor de muziek. Vandaag de dag hoort men nog wel geregeld blues muziek in documentaires en series op TV maar op de populaire radio stations is het helaas een ondergeschoven genre. Hier en daar een uitzondering gelaten. Om de blues niet te laten vergeten en ook zeker de jongeren kennis te laten maken met deze muziek is Blues Magazine tot stand gekomen. In de afgelopen jaren is Blues Magazine uitgegroeid tot een toonaangevend online magazine met dagelijks duizenden bezoekers uit Nederland en België maar ook vele liefhebbers uit landen als Duitsland, Engeland, Frankrijk en Amerika hebben hun weg gevonden naar Blues Magazine. Naast de internet site is Blues Magazine ook actief op sociale media, met name Facebook, Twitter en Instagram.

Ons motto: Let’s keep the blues alive… Together!