Line up Ribs & Blues 2024

Anouk en Jett Rebel op de Pinksterzaterdag
10cc maandag afsluiter…

De 26e editie van Ribs & Blues gaat in het Pinksterweekend van 18 tm 20 mei plaatsvinden op het festivalterrein De Domineeskamp in centrum Raalte.
De boekers hebben hun werk nagenoeg afgerond en de line up belooft weer veel goeds!

Ribs & Blues 2024 poster

Ribs & Blues opent op zaterdagavond met optredens van niemand minder dan de Haagse rockdiva ANOUK en multi- instrumentalist JETT REBEL.
“Anouk stond al langer op onze verlanglijst maar ze is selectief in frequentie en locatie van haar weinige optredens. Het is heel mooi dat het dit jaar is gelukt om ze naar Raalte te krijgen,” aldus voorzitter Ton Groot Beumer. “We hopen op een volle bak, zeker met Jett Rebel en nog een nader aan te kondigen act op de zaterdag die we doorgaans iets anders programmeren dan de beide Pinksterdagen waarop specifieke roots & blues de boventoon voeren!”

Op Pinksterzondag 19 mei worden de roots -en bluesliefhebbers op hun wenken bediend met optredens van o.a. POPA CHUBBY, BARRELHOUSE (afscheidstour 50 jaar), SEAN WEBSTER, BERTOLF, PHILIP SAYCE, JAX HOLLOW, DAWN BROTHERS, AJ PLUG en ROBBERT DUIJF BAND.

Foto: Philip Sayce
Philip Sayce / Fotografie: Marco van Rooijen

Voor de Pinkstermaandag heeft Ribs & Blues met 10cc een prachtige uitsmijter vastgelegd.
De legendarische Britse band was ruim 10 jaar geleden ook te gast en maakte toen grote indruk met hun tijdloze repertoire voor elke muziekliefhebber. De band is wereldwijd goed voor 30 miljoen verkochte albums en is live niet te evenaren.
Verder moois op de maandag: De Amerikaanse gitarist ERIC STECKEL, CATFISH, ROBERT FINLEY, JAKE LA BOTZ, THE SEATSNIFFERS en NEAL FRANCIS.

De laatste vrije plekken worden op korte termijn ingevuld en aangekondigd.

Ribs & Blues vraagt sinds vorig jaar een bescheiden entree vanwege de enorm gestegen kosten die ook in de festivalwereld flink doorwerken.
Groot Beumer: “Zonder entree is de organisatie van ons evenement tegenwoordig onmogelijk, met onze relatief zeer lage ticketprijzen blijven we toekomstbestendig en behouden we dit unieke, door vrijwilligers georganiseerde, festival voor liefhebbers uit binnen-en buitenland!’

De TICKETVERKOOP is nu online via www.ribsenblues.nl

RIBS & BLUES 2024
18-19-20 MEI , RAALTE

Festivalterrein De Domineeskamp
Ticketverkoop gestart
Kinderen tm 12 jaar onder begeleiding gratis toegang!

PROGRAMMA & INFORMATIE www.ribsenblues.nl


Ook op Blues Magazine ...