Foto Release: Caitlin Krisko & The Broadcast - Blueprints

De opkomende Amerikaanse rootsrockband Caitlin Krisko & The Broadcast kondigen met genoegen de release aan van hun gloednieuwe single “Piece Of You” De single “Piece Of You” is afkomstig van de aankomende EP Blueprints, die op vrijdag 16 augustus wordt uitgebracht.

Na de onverwachte dood van haar moeder in 2023 is Blueprints een introspectieve reflectie op de golven van emotie die op zo’n verlies volgen. Caitlin Krisko levert opzwepende melodieën terwijl ze tegelijkertijd haar ziel in de schijnwerpers van het album plaatst. Meeslepende ballades als ‘Haunted By You’, bijna perfect uitgevoerd, zitten comfortabel naast groovende heavy rock-anthems als ‘Piece of You’.

Blueprints plaatst de luisteraar op de voorgrond terwijl ze zich naar de muziek wendt om haar verdriet vast te leggen in nummers als “Have To Say Goodbye” en “Blue Monday”. Ze pleziert de luisteraar met nummers als ‘Devil On Your Side’ en ‘Operator’. Haar liedjes zijn een feest met verhalende teksten die je meenemen op een rit door het hele bluesrock spectrum. Krachtige drums, stuwende bas en rauwe blues- en rockgitaar worden met de hand in alle hoeken en gaten van het album geperst, wat een verzadigde rootsrock-ervaring oplevert met een meesterlijke en oprecht.

Caitlin Krisko, geboren in Detroit, opgegroeid in New York City en momenteel woonachtig in Asheville, North Carolina, is beïnvloed door de klanken van rock-‘n-roll aan de oostkust, Motown en rootsmuziek. Krisko heeft het publiek door heel Amerika en Europa versteld doen staan ​​en meedogenloos getoerd met haar eigen soort rootsrock vol opzwepende zang, krachtige grooves, emotionele teksten en onmiskenbare songwriting.

De band bestaat uit Caitlin Krisko (zang), Aaron Austin (gitaar, achtergrondzang), Michael W. Davis (drums) en William Seymour (bas, achtergrondzang).

Foto Release: Caitlin Krisko & The Broadcast - Blueprints

Socials:
Website: https://www.caitlinkriskoandthebroadcast.com/
Facebook: https://www.facebook.com/CaitlinKriskoandTheBroadcast
Instagram: https://www.instagram.com/caitlinkriskoandthebroadcast/
Youtube: https://www.youtube.com/thebroadcast


Ook op Blues Magazine ...