Julian Sas Band & De Bintangs
Cultuurpodium Boerderij, Zoetermeer
13 januari 2018

De wederom door de lezers van Blues Magazine uitgeroepen als beste bluesmuzikant uit de Benelux, Julias Sas, doet op zaterdag 13 januari 2018 Cultuurpodium Boerderij aan met zijn ‘Feelin’ Alive Tour 2018’. ‘Feelin’ Alive’ is de titel van zijn in 2017 uitgebrachte live album (lees de recensie hier) dat is opgenomen tijdens de promotie voor het ‘Coming Home’ album. Het is niet vreemd dat er dus een redelijk aantal songs van dat album op de setlist staan, aangevuld met ander bekend Sas werk.

Tekst en foto’s: Dirk van den Heuvel
(Let op: alle foto’s, video’s en teksten op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd. Het is niet toegestaan deze zonder voorafgaande toestemming te gebruiken, af te drukken of te publiceren.)

De avond wordt geopend door de oudste Nederlandse rock-/bluesband de Bintangs (since 1961) waarin Frank Kraaijeveld (zang, bas) het enige oerlid is. Voor de rest bestaat de band uit de ervaren muzikanten Dagomar Jansen (gitaar, zang), Marco Nicola (gitaar, zang) en Burt van der Meij (drums) die al weer een poosje in de band spelen.

De Bintangs rocken nog als de beste en gaan heel stevig te keer. Een geweldige band voor elk festival.

De 50 plus jaren van de Bintangs haalt Julian Sas uiteraard niet maar ook hij is al weer meer dan 20 jaar actief met zijn band. Zijn carrière zit nog steeds in de lift waardoor we voorlopig gelukkig nog niet af zijn van de Blues Magazine lieveling. Julian Sas voldoet, samen met zijn band bestaande uit Fotis Anagnostou op de basgitaar, Rob Heijne achter het drumstel en Roland Bakker op keys, met gemak aan de hoge verwachtingen en de goed gevulde Boerderij kan dat ten zeerste waarderen!

Websites:
http://www.juliansas.com/
http://www.bintangs.nl/


Ook op Blues Magazine ...