Bluesrock in Poppodium Boerderij, Zoetermeer (poster)

Bluesrock in Poppodium Boerderij in Zoetermeer

De komende maanden staan er weer hele toffe blues(rock) artiesten op het podium van Poppodium Boerderij in Zoetermeer.

Donderdag 18 april 

Freeway Jam – A Salute to Jeff Beck

Gitarist Michael Lee Firkins, bassist Stu Hamm (Steve Vai, Joe Satriani) en drummer Chad Wackerman (Frank Zappa, Allan Holdsworth) zullen de geweldige nummers van Beck gaan performen. Verwacht met dit trio een prachtige smeltkroes van rock, blues en jazz!

Donderdag 25 april

These Wicked Rivers
Deze band maakt met blues doordrenkte moderne rock. De band is beïnvloed door rocklegendes en bluesgrootheden als Black Stone Cherry en Rival Sons. Hun liveoptredens barsten van de rauwe energie waardoor ze menig podium en festival plat spelen.

Donderdag 9 mei

Matt Schofield masterclass
Learn from the master: Een dag voorafgaand aan het concert van Matt, geeft hij in ons Podiumcafé voor een kleine club liefhebbers een masterclass. Een unieke kans om hem te horen spelen en uitleg te horen geven over zijn oneindige creativiteit en technisch meesterschap.

Vrijdag 10 mei

Matt Schofield
Eén van de meest innovatieve bluesartiesten van zijn generatie. Deze gitaarvirtuoos, zanger, songwriter, producer en bandleider blijft grenzen verleggen en de Britse bluestraditie opnieuw vormgeven. Matt is een live-sensatie door zijn melodische vloeiende stijl uitgevoerd vol passie en emotie.

Zaterdag 22 juni

LeNoise – Neil Young tribute
Zoveel bevlogenheid en passie maak je zelden nog mee op een podium. Willem Jongeneelen (muziekjournalist Oor): “Weinig muzikanten komen weg met het oeuvre van Young, maar deze band heeft alle kenmerken (passie, eigenzinnigheid, gierend samenspel) in huis om van iedere show een belevenis te maken.”

Zondag 14 april, 26 mei en 22 september

Blues Op Zondag
De Blues op Zondagen zijn succesvolle optredens van blues bands in ons Podiumcafé. Ook dit seizoen kun je in een kleine en gezellige setting een middag genieten van bluesmuziek.

Voor meer informatie, kaartjes en het hele programma van Poppodium Boerderij verwijzen we je naar: https://poppodiumboerderij.nl/


Ook op Blues Magazine ...