walter-trout

Ticketactie concert Walter Trout
Donderdag 3 november 2016 @ 013, Tilburg

Je hebt blues legendes en je hebt blues legendes. Walter Trout is met recht een van de grootste blues gitaristen ter wereld en vanavond keert hij terug naar Nederland voor een concert in 013. Het concert in de Main is seated zodat er optimaal genoten kan worden van de virtuositeit van deze gitaarheld.

Jarenlang speelde Trout als gitarist bij artiesten als Jesse Ed Davis en Joe Tex, tot hij door John Mayall werd benaderd voor zijn Bluesbreakers. Daar bleef hij vijf jaar, tot hij onder zijn eigen naam besloot verder te gaan. Inmiddels zijn we vele jaren en vele geroemde platen verder, ontving Trout een European Guitar Award, en mag hij zich in één rijtje scharen met Slash en Brian May. In 2015 verscheen het laatste album van Trout, met de veelzeggende titel ‘Battle Scars’. De plaat verhaalt over Trout zijn ziektebed na een lever transplantatie, blues met fantastisch gitaarspel.

Voor alle liefhebbers van virtuoze muzikanten en blues in het bijzonder is dit een show die je niet mag missen!

Namens 013 mag Blues Magazine 2 x 2 tickets verloten onder de inzenders. Het gaat hier om de balkon tickets (zie onderstaand). Doe mee en maak kans!

Winactie Walter Trout


[contact-form-7 404 "Not Found"]
Actie loopt tot en met vrijdag 28 oktober

Walter Trout
donderdag 3 november 2016
013, Tilburg
Info en tickets

1e rang – vloer: uitverkocht
2e rang – tribune: €34,-
3e rang – balkon: €29,-
Zaal open: 19:00u
Aanvang: 20:30u

Let op: voor deze show zijn er 3 verschillende tickets. Rolstoelplaatsen zijn alleen beschikbaar op Rang 1 – vloer.
Eerste rangtickets en rolstoeltickets zijn inmiddels uitverkocht!