Joanne Shaw Taylor - "Sweet 'Lil Lies" Official Music Video

 
Number one Billboard Blues-gitarist en singer-songwriter Joanne Shaw Taylor brengt langverwachte nieuwe muziek uit met de boeiende single “Sweet ‘Lil Lies”

Na bijna een jaar sinds de release van haar laatste album “Nobody’s Fool”, lanceert de best verkopende bluesgitarist Joanne Shaw Taylor haar opwindende nieuwe single “Sweet ‘Lil Lies”, nu beschikbaar op alle streamingplatforms. Geproduceerd door Kevin Shirley (Aerosmith, Iron Maiden, Led Zeppelin, The Black Crowes) in de illustere RCA Studio A in Nashville, TN, getuigt dit nummer van de geweldige samenwerking van topmuzikanten, waaronder Rob McNelly (Carrie Underwood, Luke Combs, Buddy Guy) op gitaar, Doug Lancio (John Hiatt, Bob Dylan) op slaggitaar, Alison Prestwood (Blake Shelton, Olivia Newton-John, George Benson) op bas, Jimmy Wallace (Kenny Wayne Shepherd, Gavin DeGraw) op toetsen, en Anton Fig ( David Letterman, Kiss, Joe Bonamassa) op drums en percussie. Het nummer, uitgebracht door Journeyman Records van Joe Bonamassa, getuigt van Joanne’s meedogenloze creativiteit en muzikale genialiteit.

‘Sweet ‘Lil Lies’ neemt een speciale plaats in voor Joanne. ‘Het was het eerste nummer dat ik speciaal voor dit nieuwe album schreef’, herinnert ze zich. ‘Ik was aan het rommelen met de leadpianopartij en heb de rest van het nummer opgebouwd. rond die melodie. Zodra ik die hoofdmelodie had, bleef ‘Ik heb de hele tijd lieve kleine leugens’ in een lus in mijn hoofd hangen. Het kostte me waarschijnlijk minder dan een uur om het af te maken; sommige nummers werken zo. ” Het nummer gaat diep en weerspiegelt de emotionele reis van het beseffen van de onveranderlijke aard van een geliefde en de hartverscheurende beslissing om weg te lopen.

Joanne is een productieve songwriter met een reservoir aan nieuw materiaal en laat zich niet tegenhouden door conventionele releasestrategieën. Haar samenwerking met Joe Bonamassa’s Journeyman Records heeft haar in staat gesteld om met enkele van de beste muziekproducenten samen te werken. Deze strategische alliantie zorgt voor een continue stroom singles van topkwaliteit en zorgt ervoor dat haar muziek de fans bereikt op de manier die zij voor ogen heeft, en dwars door de rumoer van de industrie heen.

Socials:
Website: http://JoanneShawTaylor.com
Facebook: http://Facebook.com/JoanneShawTaylor
Instagram: http://Instagram.com/JoanneShawTaylor
Youtube: https://www.youtube.com/@joanneshawtaylor/featured


Ook op Blues Magazine ...