Joanne Shaw Taylor - "All The Way From America" - Official Music Video

 
Joanne Shaw Taylor lanceert een betoverende vertolking van ‘All The Way From America’. Haar interpretatie omarmt emotionele intensiteit en soulvolle expressie en boeit met zijn krachtige verhaal en rijke melodische tapijtwerk

De Britse bluesrocksensatie Joanne Shaw Taylor blijft haar publiek boeien met de release van haar ontroerende versie van Joan Armatrading’s ‘All The Way From America’, een meesterlijke interpretatie van diepe emotionele verbondenheid en blijvende hoop. Het nummer, gekozen en geproduceerd door de veelgeprezen Kevin Shirley, is een voortreffelijke mix van aangrijpende teksten en Taylor’s emotionele gitaarspel, waardoor een soundscape ontstaat die resoneert met de diepste gevoelens van de luisteraar.

“Je belde helemaal vanuit Amerika, maar mijn hart kon de pijn van die beloofde liefde niet verdragen”, zingt Taylor, terwijl haar stem een ​​verhaal verweeft van verre liefde en de kracht die je vindt in eenzaamheid. “Dit nummer is een reis van hartzeer en veerkracht. Het gaat over de pijn van het wachten op een liefde die altijd buiten bereik is, en de kracht van het eindelijk loslaten”, weerspiegelt Joanne.

De single,15 december uitgebracht via Joe Bonamassa’s Journeyman Records, is een meeslepende toevoeging aan Joanne’s diverse en gevierde discografie. Het volgt het succes van haar eerdere releases, ‘Sweet ‘Lil Lies’, ‘Black Magic’ en ‘Wild Love’, waarin haar vermogen wordt getoond om traditionele blues te combineren met dynamische ritmes en soulvolle melodieën. ‘All The Way From America’ verdiept deze verkenning , waarmee luisteraars worden meegesleept in een verhaal over liefde en verlangen, versterkt door de rijkdom van Taylor’s zang- en gitaarvermogen.


Ook op Blues Magazine ...