Beth Hart - Little Heartbreak Girl (Official Lyric Video)

 
Vandaag heeft de gerenommeerde singer-songwriter Beth Hart een zeer persoonlijk nieuw nummer onthuld, ‘Little Heartbreak Girl’, dat nu beschikbaar is op alle streamingplatforms, naast een krachtige songtekstvideo met exclusieve beelden van Hart in de studio. Geproduceerd door de legendarische Kevin Shirley en opgenomen in het muzikale hart van Nashville, Tennessee, staat dit nummer als een baken van Beth Harts veerkracht en haar grenzeloze dankbaarheid voor de niet-aflatende steun van haar fans tijdens recente uitdagingen.

De release van “Little Heartbreak Girl” volgt op een periode van introspectie en herstel. Hoewel ze met persoonlijke geestelijke gezondheidsproblemen wordt geconfronteerd, heeft ze ervoor gekozen haar ervaringen in haar muziek te kanaliseren en troost en kracht te bieden aan degenen die luisteren. Beth’s beslissing om dit nummer te delen is een krachtige herinnering aan het vermogen van muziek om ons te genezen en te verenigen, vooral in de moeilijkste tijden.

“Ik ben zo dankbaar voor de niet-aflatende steun die de fans me hebt getoond tijdens de uitdagende tijden waarmee ik de afgelopen maanden te maken heb gehad”, vertelt Beth. “Ik wil er echt iets voor teruggeven, en daarom heb ik besloten om het te delen ‘Little Heartbreak Girl’, een nummer dat ik vorig jaar in Nashville heb opgenomen. Het is opgedragen aan iedereen die mij tijdens dit alles heeft bijgestaan, inclusief jullie allemaal! Jullie liefde en begrip betekenen alles voor mij.’

Foto Listen to: Beth Hart - Heartbreak girl (new single)


Ook op Blues Magazine ...