Laurence Jones

Dé Populaire Bluesgitarist Uit De UK

Laurence Jones, de meermaals bekroonde gitarist, zanger en songwriter geboren in Liverpool, bracht zijn 8e studioalbum ‘Bad Luck & The Blues’ uit, dat op nummer 1 stond in de officiële Jazz & Blues Charts in Groot-Brittannië.

Netherlands Tour 2024

September 2024
12/9 Alkmaar – Podium Victorie
13/9 Sneek – Het Bolwerk
14/9 Hoogeveen – De Tamboer Hoogeveen
15/9 Venlo – Grenswerk Venlo

Laurence Jones Netherlands Tour 2024 (poster)

Gitarist, zanger en songwriter Laurence Jones heeft voor zijn werk al meerdere awards in ontvangst mogen nemen en heeft ook een plekje in de Britisch Blues Hall Of Fame verworven. Zijn laatste plaat genaamd ‘Bad Luck & The Blues’ is daar geen uitzondering op: de artiest uit Liverpool behaalde hiermee de nummer 1 in de officiële Jazz & Blues lijst van de UK.

Laurence Jones (concert foto)

Classic Rock Magazine noemt hem “the future of the blues”, Buddy Guy kroonde hem zelfs de nieuwe Eric Clapton: Laurence Jones is een van de beste bluesgitaristen van het moment en het is dan ook een feestje om hem live te mogen aanschouwen. Jones deelde het podium al eerder met grootheden als Van Morrison, Ringo Star, Jeff Beck, Status Quo en vele anderen. Buddy Guy nodigde de jonge gitaarsensatie zelfs uit op het podium van het Holland International Blues Festival voor een schamele 15,000 mensen. Daarnaast stond Jones op een aantal van de meest prestigieuze podia ter wereld, waaronder The Royal Albert Hall in Londen en New York’s Carnegie Hall.

Meer info: www.laurencejonesmusic.com/live


Ook op Blues Magazine ...