Het gaat niet goed met de gezondheid van Walter Trout. Op Trouts Facebook heeft zijn vrouw Marie het volgende geplaatst:

Walter heeft mij gevraagd om dit hier plaatsen: ´Mijn hart breekt om dit bericht te plaatsen. We hebben gewacht om er zeker van te zijn, maar Walters artsen hebben de diagnose bevestigd: zijn toestand is verslechterd, en Walters leverfalen breidt zich uit. Als hij in de komende maanden geen nieuwe lever krijgt zal hij het niet redden.

Alle 2014 tour activiteiten zijn gecancelled. Walter is erg, erg ziek op dit moment. Hij is in het UCLA Medical Center in Los Angeles waar hij in goede handen is van een team van de beste chirurgen en specialisten. Hij is in afwachting van een donornier. Ik weet dat sommigen van jullie al eerder hebben aangeboden om Walter te helpen. Een dierbare vriend van ons, Kirby, heeft een donatie-pagina geopend voor bijdragen aan de enorme medische kosten. Daar staan ook actuele updates over de gezondheid van Walter.

Walter en ik waarderen al jullie steun erg. Voor meer gedetailleerde informatie, foto’s en updates kunnen jullie terecht op de volgende pagina: https://www.youcaring.com/helpwaltergetanewliver

Walter Trout


Ook op Blues Magazine ...