Unlock yourselves“.

Onder dit motto treedt gitarist Erwin Java met zijn “after lockdown travel party“ de komende maanden kris kras door het land een aantal keren op.
Want ook voor muzikanten zijn door de corona-uitbraak sinds 12 maart jongstleden van de 1 op de andere dag werk èn inkomen weggevallen. Theaters, clubs en cafés gingen dicht en alle festivals werden afgelast.
Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan dus er moet gespeeld worden zodra dat maar enigszins mogelijk is . Ook het publiek, vermoeid van de ingrijpende lockdown, wil weer gewoon luisteren naar live-muziek in een daarbij passende entourage.

Erwin Java // Photography Marco van Rooijen

Als eerste locatie wordt op vrijdag 17 juli de EM2 in Groningen aangedaan.
Daar zullen naast Erwin en zijn band gitarist/zanger Sean Webster (UK), blueszanger uit de Limburgse Maasdelta Phil Bee en toetsenman/zanger Roel Spanjers van de partij zijn.

Op 1 augustus wordt De Amer in Amen (buiten) aangedaan waar er voor de middag en de avond een show gepland staat. Special guest daar is Sean Webster.

Op 22 augustus in muziekcafé De Noot in Hoogland zal de “travel party“ bestaan uit een duo : Erwin Java & Sean Webster

Op 30 augustus is in Poppodium Iduna in Drachten dezelfde bezetting te bewonderen die ook in de EM2 optreedt.

En mogelijk volgen meer optredens dus hou de site in de gaten.

Publicatie Erwin Java in Dagblad van het Noorden (dd. 4 juli 2020):
Hij zat thuis muziekboeken door te bladeren. Klassiek. Jazz. Werd gitarist Erwin Java niet blij van. Vanaf deze maand trekt hij door het land met de After Lockdown Travel Party, een reisgezelschap van wisselende muzikanten. Rock-’n-roll!
Lees volledig artikel hier.

Erwin Java Online : https://www.erwinjava.nl/ | https://www.facebook.com/erwinjavamusician


Ook op Blues Magazine ...