Foto WIN!!! Ticketactie Julian Sas Band - P60, Amstelveen

‘Stand Your Ground’ is de titel van het nieuwe Julian Sas studio album dat 6 april 2019 zal verschijnen. Stand Your Ground bevat 8 nieuwe songs en is medio december 2018 analoog opgenomen in de geheel vernieuwde The Van Studios van Jan en Paul Schuurman in Spakenburg. Het is het tiende studio album van de Nederlandse Blues-Rocker en zijn zestiende als we de diverse live albums meetellen.

Standvastig varen Julian Sas en zijn muzikale partners al bijna 25 jaar een eigen koers in het muzieklandschap. Geen compromissen is altijd het idee achter de band geweest. Eerlijke muziek vanuit hart, ziel en hard werken. De rock ‘n roll gedachte – het revolutionaire aspect daarvan – zit diep geworteld in de ziel van deze band. Stand Your Ground belichaamt alles waar de band voor staat en is een nieuw hoofdstuk in het reeds indrukwekkend oeuvre van deze blues-rockers….

Op vrijdag 3 mei komt Julian Sas Band naar Poppodium P60. Namens P60 mag Blues Magazine 2 x 2 tickets verloten onder de inzenders. Doe mee en maak kans!

Winactie Julian Sas


[contact-form-7 id=”127948″ title=”Winactie Julian Sas”]
Deze actie loopt tot en met zondag 7 april 2019.

We openen de avond met Mississippi Mud Pie: vernoemd naar een lekkernij die zijn oorsprong kent in de Mississippi Delta. Mississippi Mud Pie is ook de naam van een Amsterdamse formatie. De bandleden zijn liefhebbers en dus ook uitvoerders van blues rock: recht uit het hart, pakkende ritmes en gemakkelijk herkenbare melodielijnen.

Vrijdag 3 mei 2019
Julian Sas Band + Mississippi Mud Pie
Poppodium P60
Stadsplein 100a Amstelveen
Info en tickets

Julian Sas - Fear of Falling at P60

 


Ook op Blues Magazine ...