37e editie Bluesrock Festival met Eric Gales, Laurence Jones, Michelle David & The True-Tones, Rob Tognoni, Beaux Gris Gris & The Apoclypse, Toby Lee en What The Frnk

BluesRock Festival Tegelen 2022

ZATERDAG 3 SEPTEMBER 2022
OPENLUCHTTHEATER DE DOOLHOF TEGELEN

Info + Tickets: www.bluesrockfestival.nl

Line-up

Eric Gales
Laurence Jones
Michelle David & The True-Tones
Rob Tognoni
Beaux Gris Gris & The Apocalypse
Toby Lee
What The Frnk

Enkele weken voor de geplande editie in 2021 moest de organisatie de stekker er toch uit trekken, met de toen geldende Covid-19 maatregelen kon het festival helaas voor het 2de jaar op rij niet plaats vinden. Maar gelukkig ziet het er in 2022 een stuk rooskleuriger uit. De organisatie is dan ook blij om bijna het gehele programma voor 2021 mee te nemen naar 2022. Zo krijgen de vele kaartkopers die besloten hebben hun ticket te houden voor de nieuwe datum hetzelfde waar voor het geld. Het publiek krijgt op zaterdag 3 september in het openluchttheater De Doolhof wederom een goed gevulde dag met o.a. blues, roots, soul, gospel en rock voorgeschoteld. Voor ieder wat wils. De kaartverkoop loopt via www.ticketmaster.nl. Reeds gekochte tickets in 2021 blijven geldig voor de editie in 2022.

Win Actie!

BluesMagazine mag voor deze prachtige muziekdag 2×2 tickets verloten onder de inzenders. Interesse? Mail je naam + woonplaats naar [email protected].
Deze win actie sluit op 24 augustus 2022.

bluesrock festival 2022


Ook op Blues Magazine ...