Robert Jon & The Wreck - "Help Yourself" - Official Music Video

 
Southern Rock giganten Robert Jon & The Wreck hebben hun nieuwste single ‘Help Yourself’ uitgebracht, waarmee een nieuw hoofdstuk wordt toegevoegd aan hun alsmaar groeiende oeuvre. “Help Yourself” is beschikbaar op alle digitale platforms en is een rustig, meeslepend naar country/rock-neigend nummer dat teruggrijpt op de klassieke stijlfiguren van de liefde als genezende kracht. Met zijn klassieke geluid roept het nummer de geest op van een reeks klassieke en moderne artiesten zoals Lynyrd Skynyrd, Allman Brothers Band en Zac Brown Band, waarbij de nostalgische essentie van Southern rock wordt gecombineerd met een eigentijds tintje.

‘Help Yourself’ is een lied over het belang van zelfhulp en het zorgen voor jezelf”, zegt frontman Robert Jon. “Het is moeilijk om anderen te helpen, tenzij je jezelf helpt en eerst voor jezelf zorgt.”

Robert Jon & The Wreck, opererend vanuit Zuid-Californië, maakten zich de East Coast Southern Rock eigen. Sinds hun oprichting in 2011 hebben deze inheemse Californiërs; Robert Jon Burrison (zang, gitaar), Andrew Espantman (drums, achtergrondzang), Henry James Schneekluth (leadgitaar, achtergrondzang) en Warren Murrel (bas) hebben het publiek over de hele wereld in vervoering gebracht met hun uitbundige gitaarleads, rijke vocale harmonieën en gedenkwaardige melodieën. Onlangs voegde toetsenist Jake Abernathie zich bij de band als officieel lid, terwijl ze blijven toeren en opnemen in de studio. In een woord: Als deze getalenteerde muzikanten het podium betreden zij ze eenvoudig weg niet te negeren.

Foto Listen to: Robert Jon and the Wreck

Socials:
Website: https://robertjonandthewreck.com/
Facebook: https://www.facebook.com/robertjonandthewreck
Instagram: https://www.instagram.com/robertjonandthewreck/


Ook op Blues Magazine ...