Robert Jon & The Wreck - "Stone Cold Killer" - Official Music Video

 
Robert Jon & The Wreck, het energieke rock-‘n-roll-collectief uit Zuid-Californië, heeft onvermoeibaar de grenzen van rock-‘n-roll verlegd en daarbij lofbetuigingen en gepassioneerde fans verdiend. Deze vijf mannen hebben met hun niet aflatende toewijding en passie hun naam in de annalen van de geschiedenis van de Southern Rock gegrift.

Ze staan ​​bekend om het leveren van rauwe, emotionele geluiden die de essentie van Southern Rock vastleggen en zijn verheugd om hun nieuwste single ‘Stone Cold Killer’, geproduceerd door Kevin Shirley (Aerosmith, Black Crowes, Iron Maiden) vandaag op alle digitale platforms te onthullen. via Journeyman Records van Joe Bonamassa. De begeleidende videoclip wijkt op speelse wijze af van hun eerdere beelden, aangezien het het eerste uitstapje van de band naar animatie markeert. De unieke visuele representatie, geregisseerd en geanimeerd in opvallend zwart-wit door Marco Pavone, vangt de energie en diepte van het nummer, evenals leuke karikaturen van elk bandlid.

Een teaser van hun aanstaande album dat volgend jaar uitkomt, “Stone Cold Killer” toont de unieke mix van rock, blues en country die Robert Jon & The Wreck wijdverbreide bijval heeft opgeleverd. De single kwam organisch voort uit een repetitiejam en werd, zoals gitarist Henry James Schneekluth opmerkte, in april “zonder al te veel gedoe en vrij minimale aanpassingen” opgenomen in The Village Studios in Los Angeles met de gewaardeerde producer Kevin Shirley.


Ook op Blues Magazine ...