Living On Borrowed Time Official Video

 
Big Wolf Band kondigt met genoegen de release aan van Living on Borrowed Time, de tweede single van hun aanstaande studioalbum Rebel’s Journey. Het langverwachte nieuwe album, Rebel’s Journey, zal vrijdag 19 april verschijnen en is nu beschikbaar voor pre-order via www.bigwolfband.com

“Living on Borrowed Time” heeft een echt rockend gevoel, maar nogmaals, de Big Wolf Band slaagt erin de link met de blues te behouden en hun eigen unieke geluid te creëren, met z’n vieren op de grond. Krachtige teksten die een verborgen strijd uitbeelden. “Het nummer gaat over de strijd tegen depressie en hoe je soms het gevoel hebt dat je in geleende tijd leeft”, zegt Jonathan Earp, gitarist en zanger van Big Wolf Band. “Ik heb in het verleden het gevoel gehad dat ik over mijn schouder kijk, wat er gebeurt als de volgende aflevering de laatste is en de zwarte hond mij eindelijk te pakken krijgt. Dit vertelt echt over de strijd die ik heb met die negatieve gedachten.”

Het nieuwe album gaat over de groei van de band en de persoonlijke reis van frontman Jonathan Earp. Big Wolf Band heeft een reputatie opgebouwd als een van de beste live bands op het circuit en levert dynamische shows met een uitgebreid scala aan zelfgeschreven nummers die alle smaken van bluesrock bestrijken, wat ze echt uniek maakt. Rebel’s Journey versterkt de creativiteit, muzikaliteit en levering van deze band. Elk nummer heeft een eigen identiteit maar toch dat onmiskenbare Big Wolf-geluid. Het vermogen van de band om tussen genres te zweven en tegelijkertijd hun eigen geluid te behouden, is een groot verkoopargument onder volgers van de band.

Foto Listen to: Big Wolf Band - Living on borrowed time

Big Wolf band are:
Guitar and vocals – Jonathan Earp
Rhythm guitar and vocals – Justin Johnson
Bass- Mick Jeynes
Drums – Tim Jones
Keys – Robin Fox
Backing vocals – Zoe Green


Ook op Blues Magazine ...