Blues Village Grolloo is er klaar voor

Het pittoreske Grolloo in Drenthe transformeert dit weekend tot het epicentrum van de bluesmuziek tijdens het Holland International Blues Festival 2024. Op 13, 14 en 15 juni staat het dorp in het teken van wereldberoemde bluesartiesten en een feestelijke sfeer die bluesliefhebbers van over heel Nederland (en daarbuiten) trekt.

Holland International Blues Festival 2024

Line-up

De line-up van dit jaar is indrukwekkend met legendarische namen en opkomend talent. Hoogtepunten zijn onder andere:

Buddy Guy – Een levende legende en invloedrijke bluesgitarist en zanger.
DeWolff – De energieke Nederlandse rockband met een unieke sound.
JJ Grey & Mofro – Bekend om hun soulvolle en authentieke bluesmuziek.
Matt Andersen – De krachtige stem en virtuoze gitaarspel zullen niemand onberoerd laten.
Warren Haynes – Gitaarvirtuoos en bekend van zijn werk met The Allman Brothers Band en Gov’t Mule.
Joe Louis Walker – Een van de meest gerespecteerde bluesmannen van zijn generatie.

Op donderdag 13 juni treden DeWolff XL, Kai Strauss & The Electric Blues All-stars, Mell VF en Kyla Brox op.

Vrijdag 14 juni staat in het teken van Buddy Guy – Damn Right Farewell, The Devon Allman Project, Matt Andersen & the Big Bottle of Joy, JJ Grey & Mofro, Thorbjørn Risager & the Black Tornado.

Zaterdag 15 juni sluit het festival af met optredens van Warren Haynes Band, Robben Ford, Joe Louis Walker, Eric Johanson en Ally Venable band.

De presentatie is in handen van Erwin Nyhoff.

Tijdschema

Het gedetailleerde tijdschema voor het festival is beschikbaar, zie hieronder of download als pdf file. Zorg ervoor dat je jouw favoriete artiesten niet mist door het schema van tevoren te bekijken en je dag goed te plannen.

Tijdschema  Holland International Blues Festival 2024

Locatie

Blues Village Grolloo is gemakkelijk bereikbaar en biedt een prachtige setting voor het festival. Het exacte adres van het festival is Hoofdstraat 11, 9444 PA Grolloo, Nederland. Bezoek de locatiepagina voor meer informatie over de bereikbaarheid, parkeermogelijkheden en andere handige tips.

Tickets

Er zijn nog tickets beschikbaar voor het Holland International Blues Festival 2024. Je kunt de tickets kopen via Ticketmaster. Hier zijn de prijzen:

Dagkaart 13 juni: Euro 50,40 incl. servicekosten
Dagkaart 14 juni en 15 juni: Euro 100 incl. servicekosten
3-dagenkaarten: Euro 209 incl. servicekosten

Tijdens het festival zijn er, indien nog beschikbaar, ook tickets aan de kassa te koop. De kassa is geopend van 10.00 uur tot 22.00 uur.

Let op: Wees voorzichtig met doorverkoopsites en malafide ticketbureaus.

Laatste Nieuws en Voorbereidingen

De voorbereidingen zijn in volle gang en het festivalterrein wordt klaargemaakt om duizenden bezoekers te verwelkomen. Voor het laatste nieuws en updates kun je terecht op onze facebook pagina en de nieuwspagina van de festivalwebsite.

Het belooft een onvergetelijk weekend te worden vol muziek, gezelligheid en onvergetelijke blueservaringen. Zorg dat je erbij bent en geniet van alles wat het Holland International Blues Festival 2024 te bieden heeft!


Ook op Blues Magazine ...