Ilse DeLange

Datum: 17 december 2023
Plaats: SPOT/De Oosterpoort, Groningen

In 2023 staat nieuwe muziek centraal voor Ilse, naast de eerder verschenen hitsingle ‘Willing’ heeft de zangeres veel nieuwe muziek uitgebracht met o.a. de single ‘Drown Us Out’. Tevens markeert dit jaar het 25-jarig jubileum als artiest.

Ilse DeLange (concert foto)

Sinds haar debuutalbum ‘World of Hurt’ (1998) behoort Ilse DeLange tot een van de grootste en meest gerespecteerde artiesten van ons land. Vele hit singles, #1 albums en prestigieuze awards volgden in hoog tempo. Ilse DeLange brengt met haar festival ‘Tuckerville’ meer country naar Nederland, had een rol in de Amerikaanse TV serie ‘Nashville’, en begeleidt jong talent in hun muziek carrière door middel van haar label Spark Records. Ook in Duitsland maakt de zangeres grote indruk, o.a. in het TV programma ‘Sing Meinen Song’, ‘Let’s Dance’ en was zij te zien als jurylid in het populaire programma ‘Deutschland Sucht Den Superstar’.

Op 17 december stond Ilse DeLange met haar nieuwe clubtour in De Oosterpoort te Groningen. Hierbij de foto’s van fotograaf Gerrie van Barneveld.

Was je erbij deze avond? We horen graag jullie reacties en beleving van deze avond. Reageren kan onderaan dit artikel.

Fotoalbum Ilse Delange


Ook op Blues Magazine ...