Eric Gales

Steve Hill

Eric Gales + Steve Hill
Groene Engel, Oss
2 november 2018

De Canadees Steve Hill speelt al sinds zijn 16e gitaar en heeft al in diverse bandjes gespeeld als hij in 2012 besluit om als soloartiest verder te gaan. In dit geval is soloartiest ook echt soloartiest, want Steve bespeelt alle instrumenten zelf in.

Eric Gales staat bekend om zijn stevige riffs en kenmerkende gitaar solo’s. De stergitarist is geboren in Memphis. Op 16 jarige leeftijd trad hij in de voetsporen van Jimi Hendrix en bracht zijn eerste album uit. Inmiddels heeft Gales maar liefst 14 studioalbums uitgebracht, waarvan het laatste ‘Middle Of The Road’ heet.

Beide heren staan toeren momenteel door Europa en stonden samen in de Groene Engel te Oss. Blues Magazine’s Marco van Rooijen was er natuurlijk bij en genoot met volle teugen van dit dubbelconcert. Bekijk hier zijn prachtige fotoverslag! Alle foto’s van dit concert zijn te zien in het album Eric Gales + Steve Hill. (Let op: alle foto’s, video’s en teksten op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd. Het is niet toegestaan deze zonder voorafgaande toestemming te gebruiken, af te drukken of te publiceren.)

Steve Hill

Steve Hill

Steve Hill

Eric Gales

Eric Gales

Eric Gales

Eric Gales

Eric Gales

Eric Gales

Eric Gales

Eric Gales

Eric Gales

Eric Gales

Alle foto’s van dit concert zijn te zien in het fotoalbum Eric Gales + Steve Hill.


Ook op Blues Magazine ...