Foto Festival nieuws: 31ste Internationale Blues Festival Schöppingen

Beste vrienden van het bluesfestival Schöppingen,

We zien jullie graag zaterdag de 18 Mei en zondag 19 mei 2024 terug in Schöppingen, bij de ondertussen 31ste editie van ons festival.
Een jaar planning zit er inmiddels op en we hebben weer een spannende line-up voor jullie samengesteld. In een bewezen traditie presenteren wij u een mix van internationaal bekende artiesten en nog niet zo bekende artiesten in het land. We zijn vooral enthousiast dat we Robert Cray op het podium hebben, die zijn 50-jarig bestaan op het podium viert met zijn tour – Groovin’ For 50 Years!

Het Blues Festival Schöppingen geeft ruimte aan veel verschillende muziekstijlen die hun roots hebben in blues. Ook in de 31ste Editie van het festival zal dit zo zijn. Deze muzikale diversiteit is sinds jaren ons handelsmerk geworden. Dus kijk uit naar een gevarieerd programma voor dit weekend.

Op veler verzoek zullen we op twee dagen weer muzikale acts aanbieden op de kleinere greenstage, wat het publiek vorig jaar zeer goed aansprak. Op beide dagen start het programma om 14:00.

Op het festivalterrein van Vechtebad treden de volgende bands op:
– The Robert Cray Band (USA)
– Judith Hill (USA)
– Bywater Call (CAN)
– Jimmy Burns Band (USA)
– Henrik Freischlader (D)
– Neal Francis (USA)
– Amy Helm (USA)
– D.K. Harrell (USA)
– Cinelli Brothers (UK)
– Eddie 9V (USA)
– Melody Angel (USA)
– Connor Selby (UK)
– Scott H. Biram (USA)

Alle informatie over het festival en de artiesten en ook de kaarten zijn te vinden op de festival homepage www.kulturring-schoeppingen.de.
Het combiticket voor beide dagen is verkrijgbaar in de Early Bird fase voor 99 euro ipv 110 euro incl. van alle kosten.


Ook op Blues Magazine ...