Highlands Binnen
met Tony Spinner
Muziekcafe De Noot, Hoogland
maandag 30 maart 2009

Tony Spinner (Foto credits: Henry Krul)

Tony Spinner (Foto credits: Henry Krul)

Tekst : Willem Verhoef | Foto’s : Henry Krul

Het tweede Highlands Binnen was de avond van Tony Spinner. Highlands Vrienden en genodigden had hij in een paar minuten voor zich gewonnen met zijn geheel eigen gitaar geluid. Een heerlijk Highlands Binnen doet nu al verlangen naar het Highlands Festival op 16 mei 2009.

Dat festival wierp op Highlands Binnen zijn schaduw ruim vooruit. Woordvoerder Willem Verhoef praatte De Vrienden in rap tempo bij over de laatste ontwikkelingen, die alle wijzen op de komst van een spetterend festival. Licht en geluid, terrein, programma, catering, vrijwilligers…. alles loopt als een trein! En niet te vergeten, ook de kaartverkoop loopt harder dan verwacht.

En toen was Tony Spinner en band. De drie man sterke formatie van de oud-gitarist van Toto speelde een verrassende combinatie van blues, rock en funk. Afwisselend tussen nieuw en oud materiaal speelde de band ruim twee uur in een zeer ontspannen en informele sfeer. Behalve eigen muziek werd een enkele cover (zoals Black Dog van Led Zeppelin) zeer goed ontvangen door De Vrienden.

Voorlopig was dit de laatste Highlands Binnen voor het festival op 16 mei voor de eerste keer haar deuren opent…

Tony Spinner (Foto credits: Henry Krul)

Tony Spinner (Foto credits: Henry Krul)

Tony Spinner @ HIGHLANDS BINNEN 30-03-09

YouTube link : www.youtube.com/view_play_list?p=A7D011BF655B54A0

Website Cafe De Noot, Hoogland : www.denoot.nl
Website Highlands : www.highlands.nl
Website Tony Spinner : www.tonyspinner.com


Ook op Blues Magazine ...