Marcus King - F*ck My Life Up Again (Lyric Video)

 
Marcus King’s nieuwe single “F*** My Life Up Again.” is geproduceerd door de wereldberoemde producer Rick Rubin ( Red Hot Chili Peppers, Johnny Cash, Adele, Metallica, AC/DC, ZZ Top, Ed Sheeran)

Over het lied zegt Marcus:
“Ik aarzelde om een ​​lied op te nemen vanwege het F-woord, je weet hoe gevoelig zoiets in Amerika kan liggen, maar er waren geen andere woorden die ik kon vinden om de emotie die ik voelde, de woede die gepaard gaat met het missen van iemand die je kent, zal je alleen maar pijn bezorgen, het missen van een relatie die je alleen maar pijn doet, het gevoel zo hopeloos te zijn dat je wilt dat ze terugkomen, want het enige dat erger is dan de onderling afhankelijke hel die je samen hebt gecreëerd, is de diepe eenzaamheid die je voelt.”

Heel openhartig is Marus King over het onderwerp van deze nieuwe single “Het gaat over mentale en gezondheidsproblemen, zelfmedicatie, en afhankelijkheid die een relatie op de proef kunnen stellen, het is soms gewoon heel moeilijk. Dat is ongeveer waar de eerste single over gaat”.

Over de samenwerking met Rick Rubin zei Marcus “Dit is het project waar ik al meer dan twee jaar aan werk. Het is de eerste plaat waaraan ik heb gewerkt met Rick Rubin, mijn producer. Hij is ook het hoofd van het label waar ik voor werk. Hij is gewoon een prachtig mens. Hij heeft me echt kunnen helpen om nog kwetsbaarder te worden en tot de kern van al deze nummers door te dringen. Het was echt een prachtige ervaring en hij was de juiste man om deze plaat te produceren. Hij heeft me echt geholpen de aangrijpende aard van al deze liedjes te begrijpen en, weet je, niets ervan is metaforisch. Het is allemaal heel straight-to-the-point.”

Socials:
Website: http://marcuskingofficial.com/
Facebook: https://www.facebook.com/marcuskingofficial
Instagram: http://instagram.com/realmarcusking
Youtube: https://www.youtube.com/@RealMarcusKing/featured

Lyrics:
I let you down one last time
So you remember you were mine
Count on me
To Be something you could never be
‘Cause I’ll be free from all this hate you’ll be left behind carrying the weight

Come fuck my life up again
I don’t deserve to live without pain
Destroy all my confidence again
Watch me lose control and feel ashamed
Come fuck my life up again

The problem’s always me
It’s just taken years for me to see
You didn’t call again last night
Maybe I’m just not worth the fight
I swear to God you saved my life
I swear to God that I won’t let you down twice

Come fuck my life up again
I don’t deserve to live without pain
Destroy all my confidence again
Cut me down and let me feel ashamed
Come fuck my life up again
Our hell was paradise to me
Happiness makes me feel so weak
Come fuck my life up again

I hope you never let me go through the years
I hope your madness starts to grow
I hope you never let me go through the years
I hope your madness starts to grows


Ook op Blues Magazine ...