Foto Genomineerden Dutch Blues Award - Publieksprijs bekend

Genomineerden Dutch Blues Award – Publieksprijs bekend

Op zondag 6 oktober vindt in de Rustende Jager in Nieuw-Vennep de Bluesdag 2019 plaats, georganiseerd door de Dutch Blues Foundation. De Bluesdag, gepresenteerd door Rob van Elst, is een samenvoeging van de twee evenementen, Dutch Blues Awards en Dutch Blues Challenge.

In de categorie Dutch Blues Award – Publieksprijs zijn genomineerd: AJ Plug, Big Bo, Mojo Hand, Ramblin` Dog en The Juke Joints.

Stemmen kan tot 1 augustus via www.dutchbluesfoundation.nl/dutch-blues-awards/stemformulier

Dutch Blues Awards

De jaarlijkse uitreiking van de Dutch Blues Awards is een begrip in de Nederlandse blueswereld. Inmiddels heeft de Dutch Blues Foundation zowel de procedure als de categorieën waarin de awards worden uitgereikt aangepast. De Dutch Blues Awards worden uitgereikt in de categorieën Muzikant, Act, Jong Talent, Bijzondere Prestatie, Publieksprijs, CD, Keeping The Blues Alive en Hall Of Fame. Iedereen kon kandidaten aanmelden. Voor de categorieën Dutch Blues Muzikant en Dutch Blues Act zijn de kandidaten beoordeeld door een team en de meeste punten bepaalden de genomineerden.

Op 6 oktober wordt bekend gemaakt wie een Dutch Blues Award ontvangen. In de nieuwe opzet ontvangen ook de genomineerden een officiële onderscheiding.

Toegangskaarten voor de Bluesdag zijn te verkrijgen via www.dutchbluesfoundation.nl/dutch-blues-awards/tickets


Ook op Blues Magazine ...