Foto Editie 16 van De Blueskrant is weer van de persen gerold!

Editie 16 van De Blueskrant

Wederom rolden er 20.000 Blueskranten van de pers met elk 48 pagina’s aan blues, roots, Americana, rock content voor en door gepassioneerde muziekliefhebbers. Natuurlijk ging De Blueskrant ook langs bij Nederlandse grootheden en reisde af naar Frank Boeijen in een wit besneeuwd Nijmegen. Enkele weken eerder zaten ze met Rick de Leeuw, ‘Bij Rita’ aan de koffie in een lieflijk plaatsje ergens in Vlaanderen.

Aan gitaargeweld uiteraard ook geen gebrek met interviews met drie gitaarwizards in Californië, Steve Fister, Josh Smith en Kirk Fletcher. Bruce Katz is een echte toetsen professor uit Boston en de twee zelfverzekerde Lovell zussen uit Atlanta Georgia weten wat ze willen. On the Cover of the Rolling Stone is vanaf heden ‘On the Cover of On Top of Blues’, want de voorpagina van De Blueskrant wordt opgesierd door de vrolijke gezichten van Dr. Hook.

Dat is nog maar een klein deel van de prachtige interviews die je kunt vinden in deze 16e editie.

Deze editie van Dé Blueskrant heeft twee gezichten. Aan de ene kant werden ons een aantal ervaringen uit de doeken gedaan over matig geslaagde carrières en amoureuze keuzes die ten koste gingen van muzikale progressie. De andere kant van de medaille zijn de verhalen van diegene die het geluk aan hun zijde hadden en alleen maar vooruit kunnen denken. Deze contrasterende ervaringen hebben ook iets gemeen, de onvoorwaardelijke liefde voor muziek en het vertellen van het verhaal.

Editie 16 van De Blueskrant is weer gratis te verkrijgen bij alle podia, diverse muziek- en platenwinkels in Nederland en Vlaanderen.

Meer informatie:
i: www.deblueskrant.nl
f: www.facebook.com/deblueskrant/


Ook op Blues Magazine ...