Foto Concert/festival aankondiging: Engel blues, Oss 21 oktober 2023

Koop nu je early bird ticket voor Engel Blues Festival III en krijg fikse korting!
Beste bluesliefhebber,

Net als voorgaande jaren staat er ook dit najaar weer een fijn Engel Blues Festival op het programma. Op zaterdag 21 oktober zien we jou als bezoeker van een vorige editie graag terug! We hebben voor jou dan ook een mooi aanbod: met een early bird ticket (25 euro) bespaar je maar liefst tien euro op je ticket! Er is een beperkt aantal early bird tickets dus wees er snel bij, want op = op!

Line up Blues Festival
Tijdens deze editie word je weer verrast door opkomend bluestalent en gevestigde namen!

Kaz Hawkins
Haar stemgeluid is authentiek, maar vergelijkingen met Adele en Etta James zijn niet ver weg! Hawkins is geburen in Noord-ierland, maar bij het horen van haar stem word je getransporteerd naar de oevers van de Mississippi, naar de straten van Clarksdale of Memphis, in het gezelschap van de grote zangers van blues, soul, folk, funk, rhythm’n blues…

Gumbo Kings
Een vijf-koppige alligator die uit de Nederlandse moerasdelta komt gekropen. Zeer strak in het pak gestoken ook nog eens. Deze jonge muzikanten hebben een moderne en helemaal eigen kijk op hun geliefde Soul & Rhythm ’n Blues. De liveshow van Gumbo Kings brengt je een chique nachtclub binnen, waar het feestje langzaam tot het absolute kookpunt wordt gebracht.

Dan Patlansky
‘Op plaat is Dan Patlansky al fenomenaal maar op het podium, in een volle zaal, tilt hij zijn muziek naar een compleet ander niveau.’ – Music News. Aan deze quote hoeven we niets toe te voegen, De Zuid-Afrikaanse Dan Patlansky bewijst keer op keer dat hij een bluesartiest van de buitencategorie is en zich kan meten aan de allergrootsten op aarde.

Beaux Gris Gris & The Apocalypse
Deze door New Orleans geïnspireerde, Amerikaanse blues-folk-soulband was al vaker te gast in Groene Engel en zorgt met een mix van soulvolle nummers, intense energie en bekroond muzikaal vakmanschap voor gedenkwaardige shows!

Reemers & de Greef
Joep de Greef en Frank Reemers, de twee frontmannen van de bluesbands MOJO HAND en Ramblin’ Dog konden het niet laten. Met hun passie voor blues & roots muziek zijn ze nu ook als duo-act te zien en beluisteren met intieme en ook swingende muziek.

We zien je graag 21 oktober!

Het Groene Engel Team

Early bird tickets: zie link


Ook op Blues Magazine ...