Foto Concert aankondiging: Remember Phil and Gary 2024 ( Update)

Editie nummer twaalf
Het is bijna zover! Remember Phil & Gary komt in 2024 terug voor een tweedaagse ode aan Phil Lynott en Gary Moore op vrijdag 2 februari in Culemborg en zaterdag 3 februari in Weert. Het is inmiddels onze twaalfde editie, iets waar we bijzonder trots op zijn.

De bands
Eerder al hebben we de twee acts gepresenteerd die deze editie op het podium zullen staan: uit Nederland Meryn Bevelander plays Gary Moore en uit Ierland Bad Reputation. Twee bands die er alles aan hebben gedaan om op 2 en 3 februari Phil Lynott, Gary Moore en Thin Lizzy op een
overweldigende manier te eren.

Speciale gast
Toch kunnen we ook nog een nieuwigheid delen; niemand minder dan de in Rome woonachtige gitariste/zangeres Debby Moore Morgan zal als gast gedurende een aantal nummers de snaren van haar Gibson Les Paul komen geselen tijdens de set van de Meryn Bevelander Band. Om een extra volle sound neer te kunnen zetten zal het blues trio overigens worden uitgebreid met een toetsenist!

Merchandise
De nieuwe Remember Phil & Gary merchandise is ook gearriveerd dus niets staat ons meer in de weg om er weer twee geweldige feesten van te maken.

Loterij
Net als elk jaar heeft de organisatie de hand weten te leggen op mooie Gary Moore en Phil Lynott gerelateerde prijzen, die tijdens een loterij onder de bezoekers zullen worden verloot. De bezoekers kunnen hiertoe lootjes kopen bij de merchandise stand.

Tijden
Zowel in Culemborg als in Weert gaat de zaal open om 20:00 uur. Een half uur later trapt de eerste band af. Er zijn nog tickets te krijgen
De tickets zijn voordelig in de voorverkoop en zijn te bestellen via de websites van de zalen:
www.debosuil.nl en www.degelderlandfabriek.nl


Ook op Blues Magazine ...