“The Rough and Rowdy Ways World Tour” komt dit najaar naar Europa met shows in Noorwegen, Zweden, Duitsland, Frankrijk, België, Nederland en het Verenigd Koninkrijk. Na 74 schitterende optredens in de Verenigde Staten komt The Rough and Rowdy Ways World Tour naar Europa en het Verenigd Koninkrijk.

Bob Dylan concert Amsterdam 2022

Bob Dylan

The Rough and Rowdy Ways World Tour

Zaterdag 15 oktober 2022 – Vorst Nationaal, Brussel (B)
Zondag 16 oktober 2022 – AFAS Live, Amsterdam
Maandag 17 oktober 2022 – AFAS Live, Amsterdam

Dit zijn telefoonvrije shows, wat inhoudt dat telefoons niet gebruikt mogen worden in de zaal.

Het werkt als volgt:
Bij aankomst bij de zaal zal het personeel van Yondr (het telefoonzakjesbedrijf dat we hebben ingehuurd om dit te doen) je helpen je telefoon in een afsluitbaar zakje te doen dat je het hele concert kan bewaren. Indien mogelijk raden we je aan om je tickets thuis uit te printen of een fysiek ticket mee te nemen.

Wat als ik een noodgeval heb en mijn telefoon nodig heb?

Je kan je telefoon op elk moment uit het zakje ontgrendelen bij een van de duidelijk aangegeven telefoongebruiksgebieden in de lobby of in de hal. Raadpleeg een medewerker als je de gebieden niet kan vinden.

Waarom doen jullie dit en is het verplicht?

We hebben deze telefoonvrije shows tijdens de laatste paar tours ingezet en zijn er daardoor van overtuigd dat dit zorgt voor een betere showbelevenis voor alle betrokken partijen. Onze ogen gaan iets wijder open en onze zintuigen zijn iets meer geprikkeld als we de technologische apparatuur waaraan we gewend zijn geraakt even achterwege laten. En ja, het is niet onderhandelbaar (hoewel uitzonderingen worden gemaakt voor bezoekers die om medische redenen hun telefoon bij de hand moeten hebben).

Hoe zit het met cashless aankopen aan de bar of merchtafel?

We raden je ten zeerste aan om een ​​fysieke betaalkaart mee te nemen voor het geval je geen toegang hebt tot je telefoon bij de bar of de merchtafel.

BOB DYLAN – THE ROUGH AND ROWDY WAYS WORLD TOUR
Zondag 16 + maandag 17 oktober 2022 | AFAS Live, Amsterdam

Aanvang: 20:00 uur | Entree: vanaf € 106,40 (incl. servicekosten)

Meer info over dit concert vind je op: mojo.nl/bobdylan

De kaartverkoop voor het concert start donderdag 14 juli om 11.00 uur via www.ticketmaster.nl en 0900 – 300 1250 (60 cpm).


Ook op Blues Magazine ...