Foto Release: Tab Benoit - I hear thunder

De bekroonde bluesgitarist Tab Benoit is verheugd zijn eerste album in veertien jaar aan te kondigen. I Hear Thunder zal op 30 augustus verkrijgbaar zijn via Whiskey Bayou Records. I Hear Thunder is de langverwachte release van Tab Benoit met tien solide nummers die de originele gitaarstijl van Tab. Zijn laatste album, Medicine, uitgebracht in 2011 werd geproduceerd door Anders Osborne die op dit nieuw album wederom met Tab een geweldige songwritingteam vormt. Tab Benoit doet meer dan alleen blues spelen; hij definieert de toekomst ervan en brengt hulde aan het rijke verleden. I Hear Thunder is een must voor fans van rootsmuziek.

I Hear Thunder, zijn nieuwe zelf geproduceerde album, zal worden uitgebracht via Benoit’s Whiskey Bayou Records, welke hij in in 2017 had opgericht met partner en manager Rueben Williams. Sinds de oprichting heeft het label albums uitgebracht van gevestigde artiesten als Eric McFadden, Damon Fowler, Eric Johanson, Jeff McCarty en Dash Rip Rock.

Tab schreef en produceerde I Hear Thunder in zijn Whiskey Bayou Studio. Van de tien klassiek klinkende nummers zijn er drie nummers die in eerste instantie de aandacht zullen trekken: het titelnummer ‘I Hear Thunder’, het radionummer ‘Why Why’ en het nummer dat als verontschuldiging aan zijn fans werd geschreven ‘Overdue’.

I Hear Thunder CD Release Trailer ( 4k)


Ook op Blues Magazine ...