TivoliVredenburg organiseert tweede editie van Walk The Line: Ramblin’ Roots

‘Walk The Line: Ramblin’ Roots’: drie artiesten in één tour door TivoliVredenburg, Utrecht

Na de succesvolle eerste editie van Walk The Line: Ramblin’ Roots organiseert TivoliVredenburg op zondag 18 oktober wederom een dag lang americana & roots tours door het hele gebouw. Tijdens een tour van dik twee uur worden groepen van vijftig bezoekers in drie zalen getrakteerd op roots, americana & blues artiesten als Malford Milligan Trio, Sam & Julia, Martha Fields en meer! De kaartverkoop is direct gestart via: https://tiv.re/3hFYSgI

Walk The Line: Ramblin’ Roots

Na de succesvolle eerste editie van Walk The Line: Ramblin’ Roots is het op zondag 18 oktober (het weekend dat Ramblin’ Roots zou plaatsvinden) tijd voor een tweede editie van het alternatieve americana & roots festival helemaal in de stijl van Ramblin’ Roots. De Walk The Line: Ramblin’ Roots tours is een unieke tour door het gebouw met onderweg drie concerten in de Ronda, Pandora en de Cloud Nine. De gehele line up is: Malford Milligan Trio, Sam & Julia, Martha Fields, The Yearlings en Copperhead County.

(Her)ontdek TivoliVredenburg
Het pand van TivoliVredenburg bruist het meest als er in alle zalen wat te beleven is, bijvoorbeeld tijdens een festival en bezoekers zich kunnen laten verrassen door artiesten in het programma die ze nog niet kenden. Met Walk The Line: Ramblin’ Roots brengt TivoliVredenburg het Ramblin’ Roots festival-gevoel weer terug.

Een Walk The Line tour duurt twee uur. Er zijn meerdere tours per dag, zowel ’s middags als ’s avonds. Alle informatie is te vinden op https://www.tivolivredenburg.nl/agenda/walk-the-line-ramblin-roots-18-10-2020/. Bezoekers kunnen maximaal vijf tickets per persoon bestellen.

Tickets: Euro 22,50 (inclusief servicekosten).


Ook op Blues Magazine ...