black friday

Exclusieve releases en exclusieve aanbiedingen

Record Store Day Nederland organiseert op vrijdag 27 november Black Friday. Deze dag is net als de reguliere Record Store Day bedoeld om de onafhankelijke platenzaak in het zonnetje te zetten. In de deelnemende platenzaken zullen deze dag enkele tientallen exclusieve releases en exclusieve aanbiedingen te krijgen zijn.

In Amerika is Black Friday een begrip. Dit is de dag na Thanksgiving Day, de nationale feestdag die altijd valt op de vierde donderdag in november. Het wordt beschouwd als het begin van het seizoen voor kerstinkopen. Ook Record Store Day Amerika grijpt deze dag aan om de onafhankelijke platenzaak voor het voetlicht te brengen. Daarom worden ieder jaar op de laatste vrijdag van november diverse exclusieve vinylreleases uitgebracht. Record Store Day Nederland brengt een selectie van de releases in de VS naar ons land, aangevuld met Nederlands product.

Naast exclusieve vinyl releases worden er ook mooie cd-boxen tegen gereduceerd tarief aangeboden op deze dag. Record Store Day Nederland mikt op enkele tientallen releases. De lijst met beschikbare releases en aanbiedingen wordt naar verwachting eind oktober/begin november bekend gemaakt.
Met Black Friday wil Record Store Day Nederland zo vlak voor Sinterklaas en een maand voor Kerst de platenwinkels extra in de spotlight zetten.

Support your local record store!

black friday record store day

www.recordstoreday.nl


Ook op Blues Magazine ...