Update 30.01.2024

DERDE SHOW THE TRIBUTE – LIVE IN CONCERT OP ZONDAG 14 APRIL

Wegens succes is er een derde show van The Tribute – Live In Concert toegevoegd. De vier finalisten van het TV programma The Tribute – Battle of the Bands geven ook op zondag 14 april een spectaculair live optreden in de Ziggo Dome. Kaarten voor de concertreeks op 12, 13 en 14 april zijn exclusief verkrijgbaar via het Priority platform van Vodafone en Ziggo. De kaartverkoop is reeds gestart via Priority.nl.

Talpa Studios, Priority van Vodafone en Ziggo en MOJO presenteren
THE TRIBUTE – LIVE IN CONCERT
Vrijdag 12 april 2024, Ziggo Dome, Amsterdam
Zaterdag 13 april 2024, Ziggo Dome, Amsterdam
Zondag 14 april 2024, Ziggo Dome, Amsterdam

Aanvang: 19:45 uur | Entree: Vanaf €37,- (incl. servicekosten)

Dit concert wordt mede mogelijk gemaakt door Radio10.

Kaarten zijn direct exclusief verkrijgbaar via het Priority platform van Vodafone en Ziggo.

Update 19.01.2024

EXTRA SHOW THE TRIBUTE – LIVE IN CONCERT OP ZATERDAG 13 APRIL IN ZIGGO DOME

Wegens de grote vraag naar kaarten voor The Tribute – Live in Concert is er een extra show toegevoegd. De vier finalisten van het TV programma The Tribute – Battle of the Bands geven op vrijdag 12 en zaterdag 13 april een uniek live optreden in de Ziggo Dome. Kaarten zijn exclusief verkrijgbaar via het Priority platform van Vodafone en Ziggo. De kaartverkoop voor het extra concert op 13 april is direct gestart via Priority.nl.

The Tribute - Live In Concert (foto)

THE TRIBUTE – LIVE IN CONCERT KEERT TERUG NAAR ZIGGO DOME OP 12 APRIL 2024

MUZIEKCOMPETITIE VANAF ZATERDAGAVOND 6 JANUARI TE ZIEN OP SBS6

Op vrijdag 12 april 2024 keert The Tribute – Live in Concert terug naar de Ziggo Dome. De vier finalisten van de muziekcompetitie The Tribute – Battle of the Bands geven een uniek live optreden in de Amsterdamse zaal. Kaarten zijn exclusief verkrijgbaar via het Priority platform van Vodafone en Ziggo. De kaartverkoop is reeds gestart via Priority.nl.

In het derde seizoen van de muziekcompetitie The Tribute – Battle of the Bands, dat vanaf zaterdag 6 januari om 20:00 te zien is op SBS6, nemen 12 fanatieke tributebands het weer tegen elkaar op. Elke band doet mee met maar één doel: optreden in de Ziggo Dome tijdens The Tribute – Live in Concert. Die droom ging al in vervulling voor Bouke Scholten: met Bouke & The ElvisMatters Band won hij seizoen 2 en stond hij vorig jaar maar liefst driemaal voor een uitverkocht Ziggo Dome. Een zaal die hij ook dit jaar aandoet met zijn eigen It’s Now Or Never shows op 18 en 19 april.

De tributebands voor het nieuwe seizoen zijn bekend: Rocket Guy (Elton John), Totally Spice (Spice Girls), Sinatra by DOUGLAS & BOSCO (Frank Sinatra), Phil Bee Cocker Band (Joe Cocker), The Gang Is Kool (Kool & The Gang), Bee Gees Forever (Bee Gees), Just Like Robbie Band (Robbie Williams), Toto Live Experience (Toto), Gloria’s Sound Machine (Gloria Estefan), Slash N’ Roses (Guns N’ Roses), The Blues Brothers Tribute Band (The Blues Brothers) en The Fortunate Sons (Creedence Clearwater Revival).

Elke band probeert qua sound en stem zo dicht mogelijk bij het origineel te komen. De optredens worden ook dit seizoen beoordeeld door de vakjury, bestaande uit Cesar Zuiderwijk, Angela Groothuizen en Spike. De presentatie is wederom in handen van Gerard Ekdom. Op vrijdag 12 april treden de vier beste bands allemaal op in de Ziggo Dome. Wie heeft de grote eer om te mogen spelen voor een uitzinnige menigte? En welke finalist mag als winnaar een uur lang op het podium staan en de meeste nummers ten gehore brengen?

Talpa Studios, Priority van Vodafone en Ziggo en MOJO presenteren
THE TRIBUTE – LIVE IN CONCERT
Vrijdag 12 april 2024, Ziggo Dome, Amsterdam

Aanvang: 19:45 uur | Entree: Vanaf €37,- (incl. servicekosten)

Dit concert wordt mede mogelijk gemaakt door Radio10.

Kaarten zijn direct exclusief verkrijgbaar via het Priority platform van Vodafone en Ziggo.

The Tribute 2022 | Aftermovie

Ook op Blues Magazine ...