Holland International Blues Festival 2017 Grolloo | De eerste foto’s – Opbouw

31 mei 2017|Nieuws Archief|

Op 9 en 10 juni 2017 vindt het Holland International Blues Festival plaats in Blues Village Grolloo. De line-up bestaat uit Walter "Wolfman" Washington, Laurence Jones, Rival Sons, Kenny Wayne Shepherd, Buddy Guy, James Hunter, The Fabulous Thunderbirds, The Magpie Salute, Vintage Trouble en Gov’t Mule . Hier een foto impressie van de opbouw door Herman van Oost - Van Oost Media.

WIN !!! Ticketactie Luke Winslow King – TivoliVredenburg, Utrecht

31 januari 2017|Nieuws Archief|

De Amerikaanse zanger/gitarist Luke Winslow-King is net als zijn collega Pokey LaFarge een oude ziel in een jong lichaam. Onlangs verscheen zijn vijfde album I’m Glad Trouble Don’t Last Always (2016), waarop hij de scheiding van zijn levenspartner (en ex-bandlid) Esther Rose verwerkt. Soms heeft het ook voordelen om een bluesman te zijn! Namens TivoliVredenburg mag Blues Magazine 3 x 2 tickets voor zijn concert, plus 3 x zijn laatste album 'I'm Glad Trouble Don't Last Always' verloten onder de inzenders. Doe mee en maak kans!

WIN !!! Ticketactie The Blues Giants – De Bosuil, Weert

10 januari 2017|Nieuws Archief|

The Blues Giants - Feat. Sugaray Rayford, Mike Zito, Albert Castiglia, Willie J. Campbell & Jimi Bott. Het gebeurt niet vaak dat er vijf artiesten van dit blues-kaliber samen komen om een all star-formatie te vormen. The Blues Giants doen wat dat betreft hun naam eer aan. Namens De Bosuil mag Blues Magazine 3 x 2 tickets weggeven voor dit bijzondere evenement! Doe mee en maak kans!

Januari is de Bluesmaand van de North Sea Jazz Club !

20 december 2016|Nieuws Archief|

De North Sea Jazz Club en blues, het blijkt elke keer weer een gouden combinatie. Ook in het nieuwe jaar is de bluesfan bij de North Sea Jazz Club aan het juiste adres. Sterker nog, in januari is het zelfs tijd voor een heuse bluesmaand. 2017 wordt ingeluid met maar liefst negen bluezy concerten van het Blueslijstje van Johan Derksen!

Win | Ticketactie Arnhemse Bluesnight met Henrik Freischlader Trio, Leif De Leeuw en Guy Smeets

10 oktober 2016|Nieuws Archief|

Voor de derde maal presenteert Luxor Live drie top bluesbands op één avond. Met gevestigde namen en opkomend talent is de Arnhemse Blues Night een avond voor alle bluesliefhebbers. Met Henrik Freischlader Trio, Leif de Leeuw en Guy Smeets. Namens Luxor Live mag Blues Magazine 3 x een cd van headliner Henrik Freischlader Trio + toegangsbewijs voor de hele avond verloten onder de inzenders. Doe mee en maak kans!

WIN !!! Ticketactie Blues Aan De Zaan – Podium De Flux, Zaandam

19 september 2016|Nieuws Archief|

Op vrijdag 7 en zondag 9 oktober zullen nationale en internationale bluesartiesten neerstrijken in de Flux. Gevestigde namen zullen het podium delen met nieuw talent. De line-up is bijna compleet met Boo Boo Davis, My Baby, Ruben Hoeke Band, Tiny Legs Tim en Jaimi Faulkner. Namens de organisatie van Podium De Flux mag Blues Magazine 2 x 2 passe-partouts verloten onder de inzenders. Doe mee en maak kans!

WIN !!! Ticketactie Gemma Ray @ Roepaen Podium, Ottersum 7 Oktober 2016

13 september 2016|Nieuws Archief|

Deze zeer productieve en veelzijdige muzikante flirt met de genres pop-noir, blues, gothic folk, sixties pop en cinematografische rock 'n roll. De Britse Gemma Ray woont tegenwoordig in Berlijn, waar ze op dit moment de laatste hand legt aan haar zevende album 'The Exodus Suite' dat op 20 mei uitkomt. Namens Roepaen Podium mag Blues Magazine 2 x 2 tickets weggeven! Doe mee en maak kans!

WIN !!! Ticketactie Roots Night Kingsnakes Festival 2016

6 september 2016|Nieuws Archief|

Drie top acts die de grenzen van het Roots Genre opzoeken.Te beginnen met om 20.30 Lapa Loca (Den Bosch) power blues uit zuid nederland. Dan om 21.45 Kai Strauss & The Electric Blues All Stars (Duitsland), authentieke en intense stijl Blues. Om 23.30 Rude Rich & The High Notes (Europa), roots van Jamaica…authentic ska, rocksteady & early reggae, met de vetste sound om de avond tropisch mee af te sluiten. Namens de organisatie van Kingsnakes Festival mag Blues Magazine 2 x 2 tickets weggeven!

WIN !!! Ticketactie Ben Poole – Podium De Flux, Zaandam

5 september 2016|Nieuws Archief|

De achtentwintig jaar oude gitarist en zanger Ben Poole uit Brighton wordt beschouwd als het meest veelbelovende talent van de Britse blues-rock scene. Ben deelde al het podium met legendes als John Mayall, Gary Moore en Jeff Beck. Namens de organisatie van Podium De Flux mag Blues Magazine voor zijn concert 2 x 2 kaarten verloten onder de inzenders. Doe mee en maak kans!

WIN !!! Ticketactie Sari Schorr – Paradiso, Amsterdam

19 augustus 2016|Nieuws Archief|

De nieuwe New Yorkse blues-revelatie Sari Schorr werd tijdens haar performance bij de International Blues Challenge in Memphis ontdekt door de inmiddels gepensioneerde producer Mike Vernon (Fleetwood Mac, John Mayall, Blue Horizon). Deze was zo enthousiast dat hij besloot toch nog een keer de studio in te duiken. Samen sleutelden ze de afgelopen periode aan Sari Schorr's debuutalbum 'A Force of Nature', dat op 2 september uitkomt. Op zaterdag 3 september speelt Sari in de poptempel Paradiso te Amsterdam en namens de organisatie mag Blues Magazine 2 x 2 tickets weggeven. Doe mee en maak kans!

WIN !!! Ticketactie Bluesrock Festival Tegelen 2016

15 augustus 2016|Nieuws Archief|

In de afgelopen jaren is het festival één van de oudste en bekendste Bluesfestivals van Nederland geworden. Het festival wordt al sinds de eerste editie ieder jaar georganiseerd in openluchttheater “De Doolhof” waar regen absoluut geen spelbreker is want het gigantische dak van het theater dient als een paraplu boven de bezoekers. Namens de organisatie van Bluesrock Tegelen mag Blues Magazine 2 x 2 tickets verloten onder de inzenders. Doe mee en maak kans!

Foto Album North Sea Jazz Festival 2016

28 juli 2016|Concertverslagen, Nieuws Archief|

De 41e aflevering van het ‘Port of Rotterdam North Sea Jazz Festival’, zoals de officiële benaming eigenlijk luidt, behoort tot de meest succesvolle edities tot nu toe. De drukte en warmte maakte het niet altijd even gemakkelijk om alles te kunnen meemaken maar overal bleef de sfeer uitermate aangenaam. Bovendien zorgt de brede programmering en enorme variatie van stijlen er vrijwel altijd voor dat je tegen een alleraardigste verrassing kunt aanlopen of geïnteresseerd raakt in een act waarvan je het bestaan niet eens kende. Hier een foto-impressie en het volledige fotoalbum North Sea Jazz Festival 2016