FIETS EEN ROCKEND RONDJE PONTJE!

Je zit op het terras, geniet van een lekkere burger met een biertje en je hoort goede muziek. Dat is het recept van Rondje Pontje Rock op zondag 11 september. Vijf horecalocaties aan de IJssel serveren die dag tussen 11:00 en 17:00 uur niet alleen heerlijke versnaperingen maar ook niet te versmaden livemuziek.

RONDJE PONTJE

Op de fiets rijd je langs de voortkabbelende IJssel van de ene naar de andere mooie locatie. De prachtige route is zeker de moeite van het fietsen waard. Neem een pontje, fiets over de oude IJsseldijk, langs de Duursche Waarden, monumentale dijkhuisjes en grote IJsselhoeven, en beland op terrassen aan en zelfs op het water. Dat is Rondje Pontje Rock!

GOEDE ROCK & BLUES

Op vijf horecalocaties langs de IJssel krijg je tussen 11:00 en 17:00 uur goede gitaarmuziek te horen! Er wordt gestart met singer-songwriters en in de middag wordt het steeds steviger. Van Rock & Roll tot goede rock en blues!
Wil je weten welke bands je in Veessen, Welsum, Olst, Den Nul en Wijhe mag verwachten tijdens je rondje? Kijk dan op de Facebookpagina van Rondje Pontje Rock, waar alle bands komende weken bekend worden gemaakt. Volg ze op @RondjePontjeRock of kijk op Visitheerde.com/evenementen.

STRIPPENKAART

Met de strippenkaart t.w.v. € 15,- krijg je op elke locatie een koud drankje en een potje ‘stevige’ muziek. Op vertoon van je strippenkaart kan je ook met de fiets twee pontjes de IJssel oversteken. De 5 locaties vind je in Den Nul, Wijhe, Veessen, Welsum en Olst en daar serveren we je een rockend Rondje Pontje! Koop een ticket in de webshop van Visit Heerde (visitheerde.com/webshop) of bij de deelnemende horecalocaties.

De 5 locaties waar een stoel, een lekker drankje en goede muziek voor je klaar zullen staan zijn:

Terras aan de dijk | IJsseldijk 22, Veessen
Eettapperij Bijsterbosch | IJsseldijk 85, Welsum
Bökkers Mölle | Rijksstraatweg 45, Olst
Op Duur | Rijksstraatweg 109, Den Nul
Terras De Loswal | Veerweg 1, Wijhe

Rondje Pontje Rock (en Blues) 11 sept 2022


Ook op Blues Magazine ...