Foto New Blues Festival Assen 2019 | Line-up Compleet!

Line-up New Blues Festival Assen compleet!

Op zaterdag 28 september vindt in De Bonte Wever opnieuw het New Blues Festival Assen plaats. De organisatie van het jaarlijks terugkerende evenement had al bekend gemaakt dat Ryan McGarvey (USA), Black Bottle Riot (NL) en de Dave Chavez Band (NL) zullen optreden en nu komen daar Aynsley Lister (UK) en de Dave Warmerdam Band (NL) bij! De kaartverkoop voor de vierde editie van het New Blues Festival is inmiddels in volle gang.

New Blues Festival Assen
Het New Blues Festival Assen is een gezellig evenement waarmee we jaarlijks op zoek gaan naar een mooie selectie artiesten uit binnen- en buitenland. Een plek waar bluesliefhebbers elkaar ontmoeten in een gemoedelijke sfeer en waar je je hart op kan halen als het gaat om het (verder) ontdekken van de Blues. De gevarieerde line-up geeft dan ook volop ruimte om nieuwe muziek te proeven, aangevuld met acts die al wat langer meedraaien.

New Blues Festival Assen is een samenwerking tussen de Bluesstichting Assen en De Bonte Wever.

Aynsley Lister @ Rhythm & Blues Night 2019

Aynsley Lister (UK)
Aynsley Lister is een ongelooflijke gitarist, gevoed met het soort hart en ziel dat ontbreekt in zoveel moderne muziek. In 2007 was Aynsley de enige Britse muzikant die werd genoemd in de Classic Rock “Top 10 Contemporary Blues Artists”, naast John Mayer, Derek Trucks en Joe Bonamassa. Sindsdien gaat het hard met Lister gelet op zijn indrukwekkende lijstje awards waaronder titels als Guitarist of the year, Songwriter of the year en Best blues song of the year (allen verkregen bij de British Blues Awards). Zijn live album ‘Tower Sessions’ won de titel Best Live Album in het jaar dat hij uitkwam, en dat is niet voor niets gelet op de vele lovende kritieken over zijn vele spraakmakende optredens. Aynsley Lister is een toonaangevende muzikant met een belangrijke rol in de heropleving van de op Britse blues geïnspireerde muziek en zijn opwachting op het New Blues Festival zorgt dan ook voor hooggespannen verwachtingen!

Dave Warmerdam Band (NL)
De Dave Warmerdam Band bestaat uit 5 jonge muzikanten die hun liefde voor blues en jazz delen. Met elkaar weten ze geweldige uitvoeringen te brengen van aloude en bekende bluesclassics, maar ook de eigen nummers mogen er zeker zijn! Het lukt deze band moeiteloos verschillende stijlen en sferen te combineren tot een sound die ook een jonger publiek aanspreekt. De huidige show van de band is een reis door de tijd van blues en jazz. Respect voor hoe het was maar ook ruimte voor vernieuwing en eigen interpretatie. Deze band is een must voor de liefhebber van blues, jazz en fusion.

Kaartverkoop
De kaartverkoop voor het New Blues Festival Assen is inmiddels begonnen via www.debontewever.nl. Kaarten zijn in de voorverkoop € 23,50 en aan de avondkassa € 28,50.

Voor meer informatie zie www.debontewever.nl of de New Blues Festival Assen Facebookpagina.

ZATERDAG 28 september 2019
NEW BLUES FESTIVAL ASSEN
Line-up tot nu toe: Ryan McGarvey (USA) + Aynsley Lister (UK) + Black Bottle Riot (NL) + Dave Chavez Band + Dave Warmerdam Band (NL)

Aanvang: 19.30 uur
Deur open: 19.00 uur
Tickets : € 23,50 – Normaal
€ 28,50 – Avondkassa
(genoemde prijzen inclusief € 1,00 servicekosten)

Voorverkoop gestart via www.debontewever.nl en de kassa van De Bonte Wever


Ook op Blues Magazine ...

Geen berichten gevonden.