Foto Breda Barst 2019 | Navarone, Warhola, blackwave., Bjørn Berge en meer...

De eerste namen van het gratis toegankelijke festival Breda Barst zijn bevestigd. Navarone, Warhola (BE), blackwave. (BE), Fata Boom, Bjørn Berge (NOR) en RUV staan op zaterdag 14 en zondag 15 september in het Valkenberg park.

De Nijmeegs-Amsterdamse rockband Navarone werd het afgelopen jaar in één klap bekend bij het grote publiek dankzij hun deelname aan The Voice of Holland. Natuurlijk kent de trouwe Breda Barst-bezoeker de band al van eerdere optredens op het festival. Ook met Warhola (BE) kon het Bredase publiek eerder al kennis maken, namelijk tijdens hét Belgische festival van Nederland Ik Zie U Graag. Deze band, vernoemd naar popart kunstenaar Andy Warhol, is een echte aanrader voor liefhebbers van Oscar and The Wolf, Jamie Woon en Chet Faker.

Een andere muzikale parel van onze zuiderburen is het hiphop duo blackwave. (BE). De jazzy beats van Willem Ardui en de soulvolle flow van rapper Jaywalker doen denken aan de oldschool, laidback hiphop uit de jaren ’90. Ook het extravagante Fata Boom is dit jaar op Breda Barst te vinden. De trippy nummers van de debuutplaat ‘CONSTRICTED’ staan garant voor een feestje. RUV verovert als een stevige oostelijke wind het Nederlandse rocklandschap. Verwacht van deze band een vurige show vol snoeiharde, eigenzinnige rock. Natuurlijk is er ook aan de blues liefhebbers gedacht. De Noorse gitaarvirtuoos Bjørn Berge is terug met nieuw werk. Zijn album ‘Who Else?’ zag begin 2019 het licht.

Breda Barst
Het gratis toegankelijke Popfestival Breda Barst vindt dit jaar op 14 en 15 september plaats. Breda Barst staat garant voor twee dagen vol pop, rock, metal, punk, elektro, hiphop en dance in het Bredase stadspark Valkenberg en biedt een mooie mix van regionaal en lokaal talent en gevestigde artiesten. Op Breda Barst vind je ook theater, een gevarieerd aanbod van lekker eten, een gezellige markt en toffe activiteiten voor kinderen.

Breda Barst
14 & 15 september 2019
Stadspark Valkenberg, Breda

Alle info op bredabarst.nl


Ook op Blues Magazine ...

Geen berichten gevonden.