Bospop 2024

12, 13 en 14 juli 2024
Festivalterrein, Weert

Bospop 2024 festivalposter

De zomer komt eraan en dat betekent maar één ding voor muziekfans: Bospop 2024 staat voor de deur! Dit jaar belooft het festival wederom een fantastische ervaring te worden, met een combinatie van zon, muziek, en een geweldige sfeer. Hier een bericht van de Bospop organisatie over alles wat je moet weten om je voor te bereiden op dit unieke evenement.

Weerverwachting

Na een regenachtig voorjaar, lijkt het erop dat de weergoden Bospop goed gezind zijn. De voorspellingen voor de komende weken zijn zonnig met temperaturen rond de 23 graden. Perfect festivalweer dus! Dit betekent dat de festivalkoorts alleen maar zal toenemen en wij zorgen ervoor dat jullie in een “gespreid bedje” terechtkomen.

Inrichting van het Festivalterrein

Het festivalterrein zal grotendeels hetzelfde zijn als vorig jaar. De rocktent blijft op zijn plaats, met daarboven het hoofdpodium. De 24-uurs tent is weer van de partij. Hier kunnen campingbezoekers ’s ochtends genieten van een ontbijt. Dit jaar is er ook een extra podium in deze tent geplaatst, met een programma dat zeker de moeite waard is.

Daarnaast is er de populaire Silent Disco in de UFO-tent, georganiseerd door poppodium De Bosuil. Vorig jaar waren de wachtrijen soms langer dan 45 minuten, dus zorg dat je op tijd bent!

Duurzaamheid: Bekers Inleveren

Milieuverantwoordelijkheid staat hoog in het vaandel bij Bospop. Daarom moeten we 75% van de plastic bekers recyclen. Bij binnenkomst krijgt iedere bezoeker twee gratis tokens. Wanneer je een drankje bestelt, lever je een token in. Bij je volgende drankje lever je de gebruikte beker in. Zo zorgen we voor schone bekers die klaar zijn voor recycling.

Programma Hoogtepunten

Hoewel we helaas Heart hebben moeten missen, hebben we een geweldige vervanger weten te strikken: Patti Smith en haar Quartet. Daarnaast hebben we een gevarieerd en aantrekkelijk programma samengesteld. Het Bospop 2024 festival in Weert biedt een indrukwekkende line-up voor blues- en rockliefhebbers. Hoogtepunten zijn onder andere de optredens van Patti Smith Quartet, John Fogerty, Alice Cooper, Robert Jon & The Wreck, Julian Sas op vrijdag. Zaterdag brengt Zucchero, Mel VF, The Fortunate Sons, Racoon, James Blunt, Boaz en Gogol Bordello. Zondag sluit af met The Cinelli Brothers, Christone ‘Kingfish’ Ingram, Southside Johnny & The Asbury Jukes, DeWolff, King King, Leif de Leeuw Band, Toto, DI-RECT, The Waterboys, Son Mieux en Rival Sons. Dit is slechts een greep uit de line-up, dus er is voor ieder wat wils!
Voor het volledige programma en tijdschema kun je terecht op onze website www.bospop.nl.

Ontdek de nieuwe Bospop 2024 app

Goed nieuws voor alle Bospop-fans! De gloednieuwe Bospop 2024 app is nu beschikbaar. Deze handige app is jouw persoonlijke gids voor ons festival, boordevol functies die jouw festivalervaring nog beter maken. Ontdek de handige functies en blijf up-to-date met alles wat er speelt op Bospop 2024. Lees verder om meer te weten te komen over wat de app te bieden heeft!

Overnachtingsmogelijkheden

Voor degenen die graag kamperen maar geen zin hebben om met veel materiaal te sjouwen, zijn er diverse overnachtingsmogelijkheden beschikbaar via de Bospop site. Festitent biedt bijvoorbeeld verschillende soorten tenten te huur aan, zodat je onbezorgd kunt genieten van het festival.

Tickets

Heb je nog geen ticket? Ga dan snel naar Ticketmaster. Voor groepen is er een speciale aanbieding: bij aankoop van 10 tickets krijg je 1 ticket gratis. Een mooie kans om samen met je vrienden van het festival te genieten!

Tot Slot

Bospop 2024 belooft een geweldig evenement te worden waar muziek, zon, en gezelligheid centraal staan. Mis het niet en zorg dat je voorbereid bent. Team Bospop kan niet wachten om je daar te zien!


Ook op Blues Magazine ...