Black Mountains Blues Festival

Aan het eind van het “openlucht festival” seizoen wat er dus helaas niet is geweest, zien enkele blues liefhebbers toch nog een mogelijkheid om een muzikaal weekend te organiseren voor maximaal 250 bezoekers per dag. In het Brabantse Luyksgestel zal op vrijdag 25 en zaterdag 26 september de eerste versie van het Black Mountains Blues festival plaatsvinden. Dit uiteraard met inachtneming van alle RIVM richtlijnen met betrekking tot het Covid-19 virus.

Indien, door gedrag van (enkele) bezoekers het festival moet worden stilgelegd zal er GEEN terugbetaling van gekochte tickets mogelijk zijn. Indien voorafgaand aan het festival duidelijk wordt dat door nieuwe RIVM regels het niet mogelijk is om het festival doorgang te laten vinden, zal er WEL terugbetaling van de aanschafprijs van de tickets plaatsvinden.

Black Mountain Blues Festival

Met een mooie mix van Nederlandse en Vlaamse blues acts (en een Italiaans duo) denkt de organisatie een fijn programma te hebben samengesteld voor de liefhebber uit de lage landen.

Er bestaat ook de mogelijkheid om een grote ingerichte 6 persoons tent te huren. Dit doe je op de website van Vakantiecentrum de Zwarte Bergen:  https://www.zwartebergen.nl/.
Let op, je dient dan nog wel een toegangsbewijs voor het festival aan te schaffen!

Op het moment van dit schrijven zijn er nog slechts enkele tickets te koop. Er zullen GEEN tickets aan een dag kassa worden verkocht en de ticketverkoop sluit dan ook op zondag 20 september om 23:59

Bestel je tickets hier: http://www.pedaal.nl/black-mountains-blues.html
Meer info op https://bit.ly/324iwP0

Black Mountains Blues Festival
25 en 26 september 2020

Vakantiecentrum De Zwarte Bergen
Zwarte Bergendreef 1, Luyksgestel


Ook op Blues Magazine ...

Geen berichten gevonden.