Tedeschi Trucks Band speelt op zondag 30 oktober 2022 in de RTM Stage – het nieuwe theaterpodium binnen Rotterdam Ahoy – te Rotterdam.

Het concert maakt onderdeel uit van de Europese tour van de band en vormt de grootste headlineshow op Nederlandse bodem tot dusver. Tijdens An Evening With Tedeschi Trucks Band zal de band een avondvullend programma verzorgen. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.ttblive.nl.

Tedeschi Trucks Band speelt op zondag 30 oktober 2022 in de RTM Stage – het nieuwe theaterpodium binnen Rotterdam Ahoy - te Rotterdam

Win!

BluesMagazine mag voor deze prachtige muziekavond 2×2 tickets verloten onder de inzenders. Interesse? Mail je naam + woonplaats naar [email protected].
Deze win actie sluit op 23 oktober 2022.

tedeschi trucks band in concert // photography marco van rooijen

De Amerikaanse blues-, soul- en rockformatie Tedeschi Trucks Band betreedt voor het eerst sinds drie jaar een Nederlands podium. De twaalfkoppige band weet al meer dan een decennium lang de harten van menig muziekliefhebber te veroveren met nummers als ‘Midnight in Harlem’, ‘Part of Me’

Met het optreden in de RTM Stage treedt Tedeschi Trucks Band in de voetsporen van Pink Floyd, Queen, Deep Purple en Fleetwood Mac. De RTM Stage opende in 2020 haar deuren en vormt het nieuwste podium binnen het Rotterdamse evenementencomplex.

Tedeschi Trucks Band in concert
30 oktober 2022
RTM Stage, Rotterdam

Bij dit concert zijn alleen zitplaatsen beschikbaar
Tickets kosten vanaf €45,00 (excl. 10% servicekosten en transactie- en/of verzendkosten) en zijn verkrijgbaar via www.ttblive.nl.


Ook op Blues Magazine ...