Een middag vol live muziek, een goede sfeer en lekkere drankjes. Geniet van een bijzondere presentatie van internationaal fotograaf Dirk W. de Jong en een spectaculair optreden van Ben Poole.

Ben Poole
De inmiddels dertig jaar oude gitarist en zanger uit Brighton wordt beschouwd als het meest veelbelovende talent van de Britse blues-rock scene. Ben deelde het podium al met legendes als John Mayall, Gary Moore en Jeff Beck!

Ben Poole overstijgt de grenzen van bluesrock en dat hoor je ook duidelijk op zijn laatste alom geprezen album* ‘Time Has Come’*. Van blues tot rock, van soul tot funk en gospel, hij bestrijkt het hele palet. De dynamiek van zijn optredens is uniek, van subtiel vingerwerk naar een scheurende gitaar, altijd met heel veel gevoel en virtuositeit.

Namens De Vorstin mag Blues Magazine 2 x 2 tickets voor het concert op 21 oktober, plús 2 exemplaren van Ben’s nieuwste cd ‘Any Time You Need Me’ hierbij weggeven! Interesse? Doe mee en maak kans!

Winactie Ben Poole


[contact-form-7 id=”120331″ title=”Winactie Ben Poole”]
Deze actie loopt tot en met zondag 23 september.

Dirk W. de Jong
American Blues, film, verhalen en muziek. Er zijn niet veel bluesartiesten die fotograaf Dirk W. de Jong niet voor zijn lens heeft gehad. Gedurende 25 jaar reisde hij naar de Verenigde Staten om muzikanten te fotograferen. Naar aanleiding van zijn boek American Blues dat onlangs verscheen, vertelt hij een aantal short blues stories, ondersteund door fotografie en live muziek!

Zondag 21 oktober 2018
Ben Poole
Podium De Vorstin
Koninginneweg 44, Hilversum
Info en tickets