Op 3 en 4 mei a.s. vindt in Ospel het jaarlijkse Moulin Blues festival plaats. Het wordt alweer de 34e editie van het toonaangevende blues- & rootsfestival van Nederland dat wereldwijd aanzien geniet. Op het Moulin Blues Festival word je in een uitermate gezellige sfeer, verrast door muziek van internationale blues- & roots toppers van vandaag en morgen. Ook dit jaar belooft het een rijke, gezellige en drukbezochte editie te worden met een aansprekende en gevarieerde line-up voor jong en oud.

Moulin Blues 2019

Al meer dan 33 jaar is Moulin Blues Ospel het toonaangevende blues- & rootsfestival van Nederland dat wereldwijd aanzien geniet. Op het Moulin Blues Festival word je in een uitermate gezellige sfeer, verrast door muziek van internationale blues- & roots toppers van vandaag en morgen. Diverse grote namen stonden in het Limburgse Ospel al op de planken: B.B. King, Buddy Guy, Mavis Staples, Joe Bonamassa, Jimmie Vaughan, Tedeschi Trucks Band om er een aantal te noemen. Het festival is kleinschalig van opzet maar groot van naam. No-nonsense en authentiek, een heel prettig en relaxed muziekfestival!

Namens de organisatie van Moulin Blues mag Blues Magazine 2 x 1 weekendticket verloten onder de inzenders. Doe mee en maak kans!

Winactie Moulin Blues 2019


[contact-form-7 id=”128298″ title=”Winactie Moulin Blues 2019″]
Deze actie loopt tot en met zondag 14 april 2019.

MOULIN BLUES 2019
3 en 4 Mei
Ospel
Alle info Moulin Blues 2019, zie www.moulinblues.nl

Wij kunnen nu ook dagindeling en het tijdschema bekend maken voor MOULIN BLUES 2019!

Vrijdag 3 mei

Sue Foley
The Reverend Shawn Amos
Joe Louis Walker
Greyhounds
Zac Harmon
Big Joe Louis
Dave Herrero
Billy T Band
Boogie Beasts

Zaterdag 4 mei

Eric Lindell
The Proven Ones
Studebaker John & The Hawks
The Blues Giants
Mike Zito
Samantha Martin & Delta Sugar
The Weight Band
Joakim Tinderholt & His Band
Beaux Gris Gris
Jeremiah Johnson
Tami Neilson
Phil Bee’s Freedom
The Hoochies