Ospel maakt zich op voor 33e editie Moulin Blues

Op 4 en 5 mei a.s. vindt in Ospel het jaarlijkse Moulin Blues festival plaats. Het wordt alweer de 33e editie van het toonaangevende blues- & rootsfestival van Nederland dat wereldwijd aanzien geniet. Ook dit jaar belooft het een rijke, gezellige en drukbezochte editie te worden met een aansprekende en gevarieerde line-up voor jong en oud.

Voor velen betekent Moulin Blues de opening van het festivalseizoen. Voor de 33e keer veranderen de lege akkers in Ospel in een gezellig blueswalhalla waar liefhebbers vanuit de hele wereld op af komen. Op het festival word je in een uitermate gezellige sfeer, verrast door muziek van internationale blues- & roots toppers van vandaag en morgen. In twee (verwarmde) tenten kunnen bezoekers genieten van een breed pallet aan muziekstijlen.

Zoals ieder jaar wordt Moulin Blues mogelijk gemaakt door honderden vrijwilligers uit de regio die zich voor, tijdens en na het festival inzetten om er een mooi feest van te maken. Dat maakt Moulin Blues uniek in haar soort en een festival dat diep geworteld zit in de regio.

Moulin Blues 2018

De 33e editie van Moulin Blues biedt een zeer gevarieerd affiche waarbij vele stijlen samen komen. Headliners voor Moulin Blues 2018 zijn bluesgiganten Kim Wilson (USA, frontman van de legendarisch Fabulous Thunderbirds), Eric Gales (USA), Ian Siegal Band (UK) en Nick Moss ft. Dennis Gruenling (USA).

Daarnaast biedt Moulin Blues veel meer. Zo komen Mike Zito, Bernard Allison en Vanja Sky in de “Blues Caravan” naar Ospel. Spannend jong talent is er ook: Monster Mike Welch & Mike Ledbetter (USA), Bette Smith (USA), Corey Dennison (USA), Hamish Anderson (AUS) en nog veel meer.

Deze 33e editie zijn alle ingrediënten en muziekstijlen aanwezig om er een verrassende en memorabele editie van te maken!

Namens de organisatie mag Blues Magazine twee weekendtickets verloten onder de inzenders. Doe mee en maak kans!

Winactie Moulin Blues 2018

[contact-form-7 id=”115336″ title=”Winactie Moulin Blues 2018″]Actie loopt tot en met zondag 29 april 2018

Wie speelt waar en wanneer? De timetable!

Lees meer over de artiesten van Moulin Blues 2018

Online en lokale voorverkoop

Kaarten zijn verkrijgbaar in de voorverkoop via alle Primera verkoopadressen en via de website van Moulin Blues. De vroegvoordeeltickets zijn reeds uitverkocht, er zijn wel nog reguliere tickets (vrijdag-, zaterdag- en weekendtickets) beschikbaar.

Meer info, zie MoulinBlues.nl.

Moulin Blues
Vrijdag 4 en zaterdag 5 mei 2018
Ospel


Ook op Blues Magazine ...