Moulin Blues presenteert affiche 32e editie

Het programma voor Moulin Blues 2017 staat vast; o.a. Doyle Bramhall II, Blues Harp Explosion! en Lurrie Bell & His Chicago Blues Band zullen op 5 & 6 mei het Ospelse podium betreden. Voor de 32e keer wordt Ospel gedurende het eerste weekend van mei omgetoverd tot Blues-paradijs. Dit jaar pakt Moulin Blues wederom flink uit!

moulin blues 2017

Doyle Bramhall II (USA) geldt dit jaar als één van de publiekstrekkers op het festival. Bramhall werkte meer dan tien jaar intensief samen met Eric Clapton als zijn vaste gitarist. Hij maakte in het verleden daarnaast furore langs Jimmy Vaughan, The Fabulous Thunderbirds en Roger Waters. Onlangs bracht hij na vijftien jaar weer een solo-album uit en komt hij voor het eerst sinds lange tijd weer naar Nederland – Ospel.

De trouwe bluesliefhebber zal daarnaast spontaan beginnen watertanden bij het horen van de rest van de line-up. Namen als gitaarvirtuoos Davy Knowles (UK), rasentertainer Mr. Sipp (USA), The Cash Box Kings (USA), Thorbjorn Risager (DK) en The Santini-Jensen project (USA) betreden dit jaar de heilige podiumplanken in de Ospelse tent. Natuurlijk is er ook ruimte voor aanstormend talent: o.a. Southern Avenue (USA), Nick Schnebelen Band (USA) en Kirk Fletcher Band (USA) komen om het festivalpubliek te verrassen!

In totaal treden er tweeëntwintig artiesten op tijdens het tweedaagse festival. Het gros van de artiesten komt zoals ieder jaar uit Amerika, alhoewel er deze editie ook een aantal artiesten afkomstig is van ons Europese continent. Zo trapt de Brabantse band Detonics het festival op 5 mei af en doet het Belgische Shakedown Tim & the Rhythm Revue dit een dag later.

Namens de organisatie mag Blues Magazine twee weekendtickets verloten onder de inzenders. Doe mee en maak kans!

Winactie Moulin Blues 2017

[contact-form-7 id=”97537″ title=”Winactie Moulin Blues 2017″]Actie loopt tot en met zondag 9 april

Moulin Blues: al meer dan dertig jaar toonaangevend

In 1986 ging het bluesfestival voor het eerst van start, gaandeweg de jaren ontwikkelde het kleinschalige bluesfeest zich tot het grootste bluesfestival van Nederland. Moulin Blues mocht in haar verleden giganten als BB King, Buddy Guy, Joe Bonamassa, Lester Butler en Bo Diddley verwelkomen. Al jaren wordt Moulin Blues geroemd voor haar geweldige, gezellige atmosfeer. In twee (verwarmde) tenten kun je hier genieten van de beste bluesartiesten uit binnen- en buitenland.

Wie speelt waar en wanneer? De timetable!

Moulin Blues 2017 timetable

Moulin Blues 2017
5 + 6 MEI – OSPEL

Kaartverkoop
Tickets zijn verkrijgbaar op www.moulinblues.nl en bij alle Primera-vestigingen. Voor meer informatie verwijzen wij u graag door naar bovenstaande website.

Lees ook :