Gitarist Leif de Leeuw en zijn band behoren tot de top van de Nederlandse blues-scène. Leif is beïnvloed door grootheden als Jeff Beck, David Gilmour én The Allman Brothers.

In april 2017 speelde hij met zijn band in de Boerderij als support van Devon Allman, de zoon van de legendarische muzikant Gregg Allman. Een maand later overleed Gregg aan de gevolgen van leverkanker, het einde van het Allman Brothers tijdperk en een belangrijke trigger om deze muzikale uitdaging aan te gaan! Tijdens dit concert brengt Leif met een uitgebreide bezetting – twee drummers, een hammond orgel en een extra zanger – een eerbetoon aan de Southern-Rockers! Classics als Ramblin’ Man, Jessica en Whipping Post zullen onder andere op de setlist staan.

Namens Cultuurpodium Boerderij mag Blues Magazine 2 x 2 tickets voor dit concert op 5 oktober weggeven! Interesse? Doe mee en maak kans!

Winactie Leif De Leeuw Band plays Allman Brothers


[contact-form-7 id=”120703″ title=”Winactie Leif De Leeuw Band plays Allman Brothers”]
Deze actie loopt tot en met zondag 30 september 2018.

Om de tribute-show extra speciaal te maken is de hulp van een aantal muzikale vrienden ingeroepen. Omdat The Allman Brothers band twee drummers had, schuift Joram Bemelmans aan als 2e man naast vaste drummer Tim Koning. Op toetsen zal Multi talent Rick Linzel meegaan op deze tour. Last but not least, als extra zanger en gitarist: Jasper Schalks. Jasper heeft de afgelopen jaren als Americana singersongwriter al flink naam gemaakt in Nederland.

Leif de Leeuw Band
Datum: vrijdag 5 oktober 2018
Zaal: CreativeColors Zaal – Cultuurpodium Boerderij, Zoetermeer
Zaal open: 19:30 – Aanvang: 20:30
Info en tickets


Ook op Blues Magazine ...