Voor bluesliefhebbers is dit een intieme, niet te missen avond met een van de beste muzikanten uit het genre… Kenny Wayne Shepherd in De Pul! De Amerikaan zal op vrijdag 3 november Uden laten genieten van zijn geweldige muzikaliteit.

Op zijn zevende kreeg de kleine Shepherd voor het eerst een gitaar in zijn handen, die hij daarna niet meer heeft losgelaten. Inmiddels behoort hij tot de top van de internationale blues- en bluesrockscene. Sinds zijn doorbraak verkocht Shepherd miljoenen albums en scoorde hij talloze hits in de VS. Van de hedendaagse bluesgitaristen is hij misschien wel degene die het meest in de voetsporen is getreden van de legendarische Stevie Ray Vaughan.

Shepherd keert terug naar zijn roots met zijn keuze voor nummers van muzikanten die hem inspireerden toen hij gitaar leerde spelen: B.B. King, Bo Diddley, Stevie Ray Vaughan en Freddie King. Het resultaat is een onvervalste blues, waarmee hij in grote stadions staat over de hele wereld. In De Pul houdt Shepherd het klein; een unieke ervaring!

Namens De Pul in Uden mag Blues Magazine 2 x 2 tickets verloten onder de inzenders. Doe mee en maak kans!

Winactie Kenny Wayne Shepherd

[contact-form-7 id=”106029″ title=”Winactie Kenny Wayne Shepherd”]Actie loopt tot en met zondag 22 oktober 2017

Vrijdag 3 november 2017
Kenny Wayne Shepherd
De Pul, Uden
Zaal open 19:30 | Aanvang 20:00
Tickets en info

Hoodoo Monks zal deze avond de support verzorgen.


Ook op Blues Magazine ...