Het nieuwe album van Julian Sas heet ‘Feelin’ Alive’ en is op 10 maart verschenen. De presentatie van dit album vindt plaats in Doornroosje!

Julian Sas

De in Beneden-Leeuwen woonachtige gitarist en zanger Julian Sas is al vele jaren succesvol in binnen- en buitenland. In 2016 won hij de ‘European Blues Award’ in de categorie ‘Beste Live Muzikant’. Sas musiceert al jaren in de beste bluestraditie van grootheden als John Lee Hooker, Freddie King, Elmore James, Willy Dixon en Memphis Slim. Sas is echter ook een groot liefhebber van de latere bluesrockgitaristen Jimi Hendrix, Jeff Beck, Johnny Winter, Stevie Ray Vaughan en Rory Gallagher. Na eerst actief geweest te zijn in de Roel Fintelman Bluesband en Ten Foot Pole, richt Sas in 1995 de Julian Sas Band op.

Julian en zijn bandleden Fotis Anagnostou (bass), Rob Heijne (drums) en Roland Bakker (orgel & piano) spelen altijd vol overgave. De gedrevenheid gecombineerd met hun muzikale kwaliteit maakten dat Sas en zijn companen uitgroeiden tot een fenomeen, een muzikale attractie bewonderd door een grote fanatieke schare fans, gerespecteerd door collega’s in binnen- en buitenland.

Namens Doornroosje mag Blues Magazine 2 x 2 tickets verloten onder de inzenders. Doe mee en maak kans!

Winactie Julian SasActie loopt tot en met zondag 26 maart

Julian Sas
Vrijdag 31 maart
Doornroosje Stationsplein 11
6512 AB Nijmegen
Info en tickets