JOE LOUIS WALKER, BRUCE KATZ & GILES ROBSON – JOURNEYS TO THE HEART OF THE BLUES TOUR

Wat gebeurt er als je drie blues legendes bij elkaar op het podium plaats? Magie… Joe Louis Walker, Bruce Katz en Giles Robson grijpen terug op de oorsprong van de klassieke blues in een show waarin nostalgische glorie hoogtij viert.

Joe Louis Walker is een ware powerhouse gitaar virtuoos, een unieke zanger en onevenaarbare songwriter. Hij heeft inmiddels 4 maal de Blues Music Awards gewonnen en hij is geen onbekende in de Blues Hall Of Fame. Zijn laatste wapenfeit is genaamd ‘Everybody Wants A Piece’ en doet zijn naam eer aan.

Bruce Katz is een van de meest ervaren, virtuoze blues pianisten van het moment. John Hammond noemt hem een van de beste keyboard artiesten die hij ooit heeft gehoord. “This man is as good as it gets” – John Hammond

Je moet iets behoorlijk goed doen als grootse harmonicaspelers als Sugar Blue en Paul Jones je prijzen om je talent. Giles Robson speelt de sterren van de hemel op zijn ongetemde blues harmonica. Hij is bekend als frontman van de garagerock blues band The Dirty Aces. Giles Robson wordt ook wel de ‘Joe Bonamassa van de blues-harmonica’ genoemd.

Wie dit dynamische trio live aan het werk wil zien (enige concert in Nederland!), kan op 14 september aanstaande terecht in Podium Flux te Zaandam. Namens De Flux mag Blues Magazine 2 x 2 tickets verloten onder de inzenders. Doe mee en maak kans!

Winactie Joe Louis Walker, Bruce Katz & Giles Robson

[contact-form-7 id=”119529″ title=”Winactie Joe Louis Walker, Bruce Katz & Giles Robson”]Actie loopt tot en met zondag 9 september 2018

Een nieuw akoestisch album van deze drie van de beste bluesmuzikanten van deze tijd ‘Journeys To The Heart Of The Blues‘ wordt komend najaar uitgebracht door het legendarische label ‘Alligator Records’ én het Nederlandse label ‘Munich Records’.

Joe Louis Walker, Bruce Katz & Giles Robson
Vrijdag 14 september 2018
Podium de Flux
Zuiderkerkstraat 2, Zaandam
Info en tickets

Lees ook :