DVL playing The Red Devils met special guest Big Pete

DVL + Big Pete concert De Lantaarn, Hellendoorn

Supergroep DVL komt terug naar De Lantaarn. De band begon als een eerbetoon aan cult bluesband The Red Devils maar inmiddels uitgegroeid naar een triomfantelijke verschijning en een van de meest vermakelijke en woeste blues acts van dit moment.

Verwacht een stomende avond in de Lantaarn. Met een ultieme mix van The Hoax en Guy Forsyth in de vorm van DVL. Als special guest komt deze avond Big Pete mee, verwacht double trouble!

Bluesgrootheid Guy Forsyth, Big Pete en The Hoax brengen samen een ode aan de helaas veel te korte carrière van de invloedrijke Amerikaanse blueszanger en mondharpspeler Lester Butler en zijn band The Red Devils (1988-1994). The Red Devils bracht het legendarische live debuutalbum King King uit, dat veel deuren naar mooie samenwerkingen opende zoals met Mick Jagger, Johnny Cash en Bruce Willis.

Namens de promoter mag Blues Magazine 2 x 2 tickets voor dit toffe concert weggeven. Interesse? Doe mee en maak kans!

Winactie DVL + Big Pete

[contact-form-7 id=”119238″ title=”Winactie DVL”]Actie loopt tot en met zondag 2 september 2018

DVL + Big Pete
Support: Beaux Gris Gris & The Apocalypse + Guy & Jeska Forsyth
21 september 2018
De Lantaarn, Hellendoorn
Info & tickets

Het zweet druppelt van het plafond, de tap draait overuren en een band die met een vlammend optreden het podium aan gort speelt; dat waren zo ongeveer de ingrediënten voor tal van legendarische avonden in De Lantaarn. En die gaan terugkomen onder de naam “De Lantaarn PRIME CUT”.

Die ouderwets legendarische avonden in De Lantaarn gaan de komende tijd zo nu en dan terugkeren. Onder de noemer “De Lantaarn PRIME CUT” worden de lekkerste artiesten weer naar Hellendoorn gehaald, net zoals de slager de lekkerste stukken vlees (de Prime Cut) weet te bemachtigen. De beste blues, rock en soul keren terug naar De Lantaarn. In het verleden traden onder andere artiesten als Jimmy Barnes, The Red Devils, John Campbell, The Paladins, Walter Trout, Molly Hatchet, Maceo Parker, Slobberbone, Dick Dale, Marcus Miller, Luther Allison, Joe Jackson, Willy Deville, Chris Robinson en Brian Setzer op in Hellendoorn.


Ook op Blues Magazine ...