Devon Allman, de zoon van muzieklegende Gregg Allman, is absoluut geen muzikant die op het succes van zijn vader heeft meegelift. De vergelijking met zijn vader is echter snel gemaakt door de kracht en het bereik van zijn soulvolle stemgeluid. Hij draait al meer dan twee decennia mee in de blueswereld en behaalde successen met zijn band Honeytribe en de Royal Southern Brotherhood.Devon groeide op met de klassieke (rock)blues georiënteerde muziek van Santana, The Rolling Stones, The Doors en (uiteraard) The Allman Brothers Band.

In 1999 formeert hij Devon Allman’s Honeytribe, één van de meest populaire bluesbands van die tijd. Vanaf 2011 maakt Devon Allman ook deel uit van de supergroep Royal Southern Brotherhood, een bluesrockgroep met o.a. percussionist Cyril Neville. Daarnaast heeft Devon een succesvolle solocarrière opgebouwd. Vlammende en slepende gitaarsolo’s in combinatie met Devon’s sterke zang zorgen voor kippenvel. Hij bracht in 2016 zijn derde soloalbum ‘Ride or Die’ uit.

Op zondag 30 april staat Devon Allman in het Cultuurpodium Boerderij te Zoetermeer. Namens Boerderij mag Blues Magazine 2 x 2 kaarten weggeven. Doe mee en maak kans!

Winactie Devon AllmanActie loopt tot en met zondag 16 april

Devon Allman
Zondag 30 april 2017
Cultuurpodium Boerderij
Amerikaweg 145, Zoetermeer
Info en tickets.